21 okt 16.19

Heejsan..


Cp tråkig dag i skolan idag...
jag gick upp typ vid 7 för orkade inte gå upp tidigare, sen så åkte ja med pappa till skolan typ 07.40
Sedan hade vi matte. och alldeles i början av lektionen ringde det till mig och jag svarade men min lärare dampade så ja va tvugen å lägga på å de ända jag hörde av den som ringde va att de va polisen :O ja baa whaat , va afn har ja gjort nu lixom :P

Men sen när vi hade slutat så ringde hon i gen, å så ville hon ha tag på min mamma så fick hon nummret, å nu ska ja tydligen på ett förhör på fredag v.44 :P scaryy:O:D haha, men de visade sig om att jag var vittne på en grej i skolan å dom ville bara ha min mammas godkännande för mig för att vittna:P

jaja, så hade vi allämnt damp innan sångChotshingen(stavning höhö) fanny skrattade som vanligt med jävla damp:P haha, de va la typ de som har hänt i dag, ha de bra

Kramiiss<3
                                               

18 okt 18.52

Heei=)

 nu e ja hemma hos robin , de e värsta kuligt  men definns inte så mycket att göra men just nu sitter robin och henke å bråkar om nån jävla plattång:Phöhö 

robin älskar dig<3

15 okt 16.47

Shenna!

I dag har ja inte gjort så mkt har tagit de chill, va på gymnasie mässa;P gick typ i 2 timmar, de va jobbigt. Fick massa broshyrer=)

Men nu måste ja kila de e mat:) ha d bra,

Kramiiss<3

14 okt 15.18

Shuusan!

sitter å lyssnar på musik och har precis ätit och kom på att jag har lite låtar som jag tycker e jätte bra som jag kan tipsa om :)

 Då bestämmde jag mig att varje vecka på tisdagar kommer jag med en lisa på de 5 hippaste låtarna nu, Kom gärna med förslag om du  har någon bra låt som du vill in på listan nästa vecka:)

1.Pink - So What
2.Renegade Five - Running in your veins
3.Amy McDonald - This Is The Life
4. Linking Park - Leave Out All The Rest
5. britney spears - Womanizer
6. rihanna ft. Ti - live your life

Skvaller;
Och om man tar lite skvaller här då, har ni hört att Jamie lynn spears eär gravid IGEN.
Från posh24.se så står det ;

Britney Spears lillasyster Jamie Lynn Spears är gravid med sitt andra barn bara tre månader efter hon födde dottern Maddie Briann. 17-åringen ska vara i sin åttonde vecka och hon grät floder när hon fick beskedet. Enligt Now Magazine trodde inte Jamie Lynn att man kunde bli gravid när man ammade. Jamie Lynns föräldrar är väldigt besvikna på sin tonårsdotter.  

Det är lite knepingt det där med deras familj,barn hit och dit men vem gillar inte deras familj, den går bara inte att hata, Jamie har ju varit med i zoey 101 på nikelodeon och britney spears är artist för er som inte visste det.

Jamie Lynn Spears och fästmannen Casey Aldridge

14 okt 10.28

shaoo!

Välldigt seg dag i dag kan man ju säga. Började klockan 8 och skulle ta bussen som vanligt hanlv 8. Gick upp vid  7 kanske , va inte riktigt säker på ifall ja skulle gå till skolan, modde inte så bra. Men ja gick ändå och gjode de där förbaskade provet. haha alla bara droppade in i ca 15 minuter för dom va sena. Aja iallafall så gick ja hem efter de modde inte bra.
 
Aja nu sitter jag iaf här i ensam hemma i vardagsrummet i soffan å kollar på mtv=) Chill är det, top 10 at 10 :) Har inte så mkt mera att säga än att jag e sjuk:( å ja måste ju komma till skolan i mon för vi ska på gymnasie mässa:P

Men nu ska ja dra mig, måste kolla lite på tv :) ha en bra dag,,. Pussiis<3


13 okt 16.36

Hola! :) Sorry att ja inte skrivit så mycker men jag har inte haft tid, mycket med skola å sånt.

Men men myys myss dag i dag:) kom  till skolan vid halv 8, ( tidigt som vanligt pga bussis) Trååk va de , började med Gerhard på so;n ( krabaaaa hahaha) sen så hade vi språk å rektorn ska snacka med oss om att våran grupp är " den värsta" ah jo visst;), men sen så hade vi matte, chill somvanligt oxå förutom att eva fick dampet men de e lunch :) , sen så hade vi lång lunchis :) myys.

Men alltså dagens pinsamaste var nog på första lektionen när vi hade gerhard så trodde ja inte att matilda(en lite mobbad i våran klass var där) så han ba ah matilda ja ba hoon e nog död då, Å HON VA DÄR, HAHAH Så jävla misslyckat , haha ja suger på att skämta verkligen hah.

Ajaa å så har ja varit almänt trött i dag oxå:P Bara för jag har ju inte sovit så mycket denna helgen :P har ju varit med robin fredag å lördag så sov han hos mig i lördags :) Yeess Yeess de va la de som hände i dag:)

Å måste bara tillägga;Innan slutet av novemer skall jag ha mitt Modell möte med ModellArgenturerna i prais:D Ford heter dom, de va en tjej som jobbade där en gång som såg mig i k-red å sen dess har vi hållt på å mailat och massa om modell jobbet , å jag har skickat bilder och video, Och Dom är jätte intresserade så ja ska kolla över kontraktet å massa då på mötet så jag hoppas att de gåår för siig:)

Kramiis<3

Skola...

Ja då var det då skolan i dag i gen.
Tråk som vanligt.

Aja ikväll då så ska ja med till nått föräldra möte i skolan, ska sitta i ett cafe där för att käna in pengar till klass resan, mycket roligt kommer det då inte bli.

 måste oxå påpeka att min piercing har läkt jätte fint nu:) 

Välkommen till min nya blogg!

ja detta är då min blogg:) kommer att snacka om allt som kommer upp, skolan livet kärleken tv program musik hissar och dissar :) så ha det så trevligt och läs min blogg :)

Jag hade förut min blogg blondochintedum.blogg.se men har lagt över alla blogg inlägg hit :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0