Tjaa då ...

Tjaa då folket! då va de ju så att jag vann ju en Nrj tävling här om dagen så idag så fick jag Mitt kära Pris:D hahah! lite bilder kommer här! å självklart fick jag ju ett sött litet brev med! Pusssss!




Måndag 31/8

Jag älskar verkligen Min nya skola, och mina nya vänner! kan man hamna i en bättre klass än vad jag har gjort! jag älskar verkligen alla människor. Alla är verkligen speciella på sitt sätt, hoppas verkligen att vi kommer ha 3 jävla goa år tillsammans! Rasterna till donken är ju det bästa haha!<3
'
Min och nattas docka:D den första bilden är min sida och den andra är nattas:)

I morgon får ni bilder efter resultatet!   PUSSSS!<3

 Det som hänger är redan lockar som vi gjorde innan !




______________________________________________________

Jag älskar verkligen ordet, gå vidare. Det är någonting som jag har gjort! mitt liv är så mycket bättre. känner verkligen inte någon depresion över  någonting alls längre för att Du har gjort och gör allting bättre! är så tacksam att jag har träffat någon som dig!<3

!

I ain't the type of girl to get down
But I can party wit cha (uh huh)
And bring my girls aside (uh huh)
Tell the bartender bring the ice
And let 'em know I'm on Patron


Patron Tequila- The Paradiso Girls


Skor skor skor..

JAG ÄLSKAR SKOR ! Helt sjukt!

Denna veckan har jag köpt 3 par skor å det kommer ett par till antagligen i morgon (a) men sen får det vara nog! haha! Här är bilder på dom skorna jag har köpt å ska köpa:)

 Och kanske dessa skorna Vet inte om det just blir dessa eller ett annat märke eller lite annrolunda:)


Men men nu vet ni allafall:)
haha ha de bra

TTYL<3



FEST PÅ LÖRDAG MED STUMPAN<3

Skola igen..

Nu börjar skolan På Riktigt igen! började 9.00 i morse. med upprop och visade våra handledare över klassen:) Kicki har jag. Helt Suverän lärare! sen så slutade vi vid 12.00 :) drog en liten luch där också:) i morgon går vi ungeför 9.00-14.00 :)Men jag älskar skolan, klassen, folket, än så länge iallafall så det är en jävligt bra start på ett nytt "liv". + att munkebäckarna äter i våran bamba då alltså min goding elin<3


men ska sova snart:) ska upp tidigt i morgon:) pusspuss<3

Mina nya skor!

mer bilder från 21 aug!

HAHAH VISST E JAG SNYGG! hahahahahah
DE va verkligen det ända jag gjorde gick runt å skulle vara med på kort å dansa med alla snygging killar hahaha ;) Mcd Personal Wtf! hahah + Robert då hahaha;) Puss på alla å denna kvällen va fett kul!


Sitter hemma hos natta efter festen igår ...

Sitter hemma hos natta nu. Trevlig kväll igår! väldigt lyckat! förutom sen på kvällen, när hon ringde å berättade vad han hade gjort.. Man kunde nästan ana att någonting skulle hända dig snart. nästan rätt åt dig faktiskt. men hoppas allting gick bra iallafall, ambulans är aldrig kul att höra att någon åker. jag va vaken hela nattenpå grund av dig. för jag va så jävla orolig.

Va hemma hos natta Förut  sov där, så åkte hon till jobbet i morse klockan 6 å jag stannade kvar å sov till typ 12 hahaah. så kom min mamma å hämtade mig sen å så ska man jobba klockan 5 å sen skola på måndag!




Men nu så ska jag dra å ta mig en dusch! kysss



Hejsan!

I dag har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att tagit hand om mig själv;D jag har tagit  fotbad till mina kära fötter och fixat håret och sminkat mig för i dag blire Feest! jag ska snart dra till förfesten men asså Lisa å mimmi är ju bara föör sega:O haha! men de ska De as kul ikväll iallfall :)

Men nu orkar ja inte skriva mer:) hihihihihihhiihihihihihihi! hahah. överskottsenergi kallar vi det!haha


 Kyyysssss!

TTYL

...

cause now Im that bitch, you made me like

cause now, Im that bitch, you never get ...


Party!

Jaa då, i dag äre party! jag e taggad som fan. somnade inte igår för ens typ 2 för daniella å marcus höll mig vaken:O haha:P men men, ska bli fett nice;) haha! nathalie u, ska ju med mig:) å så kommer det yp bli 350 pers ;) kommer bli as kul;D

Så ikväll äre utgång för göteborgarna som ska på festen! 

Asså jag har verkligen fått denna låten som spelas först på min blogg på hjärnan , ILOVEIT( L ) Asså den e sjukt bra, jag har ju hört den innan men inte lagt märke till den liksom men nu ba, WAAOOOEEWW! asså helt sjukt jag älskar den verkligen:O! 


A sexy Bitch
Damn you´se a sexy bitch!

!

he's nothing like a boy you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighbourhood hoe
I'm tryna find the words to describe this boy without being disrespectful
The way that booty movin I can't take no more
Have to stop what i'm doin so I can pull up close
I'm tryna find the words to describe this boy without being disrespectful

A sexy bitch
Dam you'se a sexy bitch

Cause Now Im that Bitch!

Cause now, Im that bitch,
Youll never get
You Cant always get what you want,
So go away now.
Cause Now Im that bitch, you made me like
I Never want to see you again.


It´s so right!


Do you, do you really enjoy living a life that's so hateful?
Cause there's a hole where your soul should be
You're losing control a bit
 And it's really distasteful


.


Don't call me even if I should cross your mind
Hard enough, I don't need to hear your voice on my messages
Let's just all it quits
Its probably better
So if I'm not returning your calls its cause

Cause I'm not coming back
I'm closing the door
I used to be tripping over missing you
But I'm not anymore
I got the picture phone
Baby, your picture's gone
I couldn't stand to see your smile



Party!

Ja då, de e sant. Party på fredag! Magdalena har sin Feta sweet 18! hyrd lokal å allt, över 100 pers, kommer äga så jävla stort! Ska dit med Massa, Natta ska klart med!:)   men nu hinner jag inte skriva då jag faktiskt ska lägga mig:) tro det eller ej men linnea är faktiskt trött:O!

Och för er somo jobbar på McD kållered. GLÖM INTE LÄSA PÅ FACEBOOK, om Fruktkorgen.se som frida gjort ett inlägg om . Mycket viktigt då någon norpar åt sig frukt:O! Inte okey, inte okey!







OUR LOVE WAS JUST A FUCKING LIE.


Life goes on..

 
Love comes around, and it goes around but it never stays around.

...


You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Detta inlägget är tilldelat...

Jaa ni gissade rätt:O Anton björklund hahah varför vet jag inte men han ville att jag skulle skriva någonting om honom så då får jag väl göra det bara för att du är 94  haha;D!  vette fan vad jag ska skriva om dig, men du kan ta dig i röven för jag är bättre än dig ändå hahhaha! därför tänker jag inte lägga ut någon bild på dig utan på MOOOI:D jajaa puss på dig med hahahaha!


TTYL

Personalfest i går..

Heej! jaa i går så hade ju kära McD Sin efterlängtade personal fest! å det va bokstavligttarlat en Riktig fest! Fy fan va kul det va, alla goa människor och allt gått party humör, det satte värkligen toppen över i:et i går!  ingen blev allt för full ( förutom ari haha) annars va de as bra, lite triangel drama Action bara mellan 7 stycken ( allt hängde verkligen ihop hahaha) men annars var det helt Kanon. Men lite tråkigare va ju att gå upp 10 för att jobba 12.00-16.00 lite mera segt ont i huvudet å lite sånthaha! men gött ändå man får ju Pengar:D

Men idag då så har jag inte gjort så mycket förutom att jobba åk omma hem å bara ta de lugnt:) åkte in å handla godis för va sjukt sugen men hur mycket av de har jag ätit hahah! gillar typ inte godis längre:o haha! men i morgon då så ska jag träffa Natta så ska vi in till stan i shoppa! vet inte om jag ska köpa någon bara kolla runt lite får ju min lön nästa vecka men skulle få pengar av natta för något så då kan man ju se va man kan köpa:) men det ska bli jätte trevligt:)<3 Sen så börjar ju skolan på måndag Nästa vecka ( Observera (; . ) As soft 24 Burgården Hår och Make Up stylist, här kommer jag:D

men här kommer iallafall lite bilder från McD Personalfesten:)

 Supa richard Full är det jag håller på med hahah!
 Mycket som hände den kvällen men vi alla vet att de va en engångsgrej Och det förde Oss Alla bara närmre haha:D! Puss på er!

Tach richard att du väntade med mig i typ 2 timmar å gick med mig värsta långa vägen, mycket snällt:D haha vill du veta en hemliiis, hahah å en motorhuv, haha Fy fan va rolig du är när du e Full;) hah  men jag förneckar ju inte att jag accepterade å va med på det  hahahah! men men sånt är livet Kössen!

Men höjdpungten Mimmi, i love you hihih!

Ändrade Planer jaao!

hahah nu drar man ändå haha ha de bra KÖÖSS

Seeg fredag!

Hallååå eller! haha måste bara berätta i går då:) så drog jag å hanna in till stan( gbg kalaset) vi gick runt lite å gick mot avenyn och på vägen där så stod typ en pojk kör å sjön eller kör å kör men aja skit samma. å ensom  sjön va så jävla söt å jag å johanna baa:O haha! så vi gav dom faktiskt 8 kr HAHAHAH! aja iallafall så gick vi sen å mötte natta å cassi dom va typ vid kompassen så snackade vi lite å sen gick vi till donkan på brunsparken å käkade lite, tog en kaffe latte å en donut å Chillade. sen så träffade vi några killar som hanna kände As sköna va dom. hahah så hade någon tagit medias mössa å jävla va han blev arg haha nästan slagsmål där asså! haha. sen så va vi där med några. haha sen när vi skulle gå så la natta in sitt nummer på nilles mobil haha så va gjorde inte jag då, gör bort mig som vanligt hahaha! men men sånt e livet. men nu ska jag fortsätta dega i soffan å kolla lite på tv för ska jobbai mon å sen personalfest i mon People! YEEAH! ha de göttans


TTYL!

Jag trodde du älskade mig...

Aldrig någonsin har någon sårat mig så groft som dig. Och det värsta är att du ljuger om det.  Men du är inte värd mina tårar. iställlet så går jag vidare med ett stort jävla leede på läpparna att jag slipper någon som dig. för man gör inte så mot en tjej, Aldrig! Hoppas du tar åt dig för jag trodde du älskade mig, gjorde du inte det å va så himla kär innan du åkte iväg ? Hur kan du ha ändrat dig så jävla fort?! Vi har det bra, vi hade det jävligt bra och det vet du. Men jag vet att du fortfarande gillar mig, för allt jag hör och allt jag fått veta så har allting fallit på plats. Tro inte att du kommer slippa se mig, men just nu för stunden så vill jag fan inte veta av dig. jag är så jävla sur och less och vet inte fan om det ens finns ord till det.  Men jag hoppas iallafall att du tar åt dig. För det är jag iallafall värd! Fy fan säger jag bara.

MEN! jag vet att du fortfarande gillar mig och din "kompis" inte vill att vi ska vara tsm för antagligen att du var för mycket med mig, han umgås ju aldrig med sin tjej. Men okej, du sa till mig Du gö´år föra mina kompisar lätt! gör jag verkligen de?! det va på grund av han/dom som du gjorde slut med mig pekar allting på känns det som...

Varför händer det alltid mig? Alltid!

And my eyes, see it all so clear
It was long ago and far away, but it never disappears
I try to put it in the past, hold on to myself
And don't look back

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under

A part of me still believes when you, say you're gonna stick around
A part of me still believes we can, find a way to work it out




Hemmaa!

nu är jag äntligen hemma efter den långa dagen på jobbet! fuck va jobbigt det va att jobba så länge:O hah! men men vad gör man inte för pengar! haha! sen har jag ju inte gjort särskillt mycket i dag , bara jobbat då och kommit hem å sen nu då så sitter jag framför datorn:) ( Ovanligt haha) men men, får väl ta å göra någonting snart innan jag växer in i datorn haha! men ha de bra

TTYL Bitches<3




Sova kanske? inte här inte hah!

hahah Tjaaaa! jag är Mega trött kan man ju säga haha, men orkar inte gå å sova, har precis plattat håret( fråga mig inte varför haha ) och så satt jag å kollade lite på datorn :) men nu ska jag sova så ha de så bra å njut av min underbara musik som jag har:) hihi!


Pussen

Föresten Ska jobba i mon 09.00-18.00 Sooft! hahah


TTYL BITCHES!<3

 Puss och God NATT!

Chaaaa!

Asså vad ska man göra egentligen på sommarlovet när det är sjukt dåligt väder! Orkar inte me detta längre:O! det känns också som jag bara jobbar å jobbar, å det suger verkligen ! har ja ingen fritid eller vadå:O , men men har iallafall klippt mig å slingat håret som det kommer bild på senare:) inte så myhcket skillnad bara lite ljusare å 2-3 cm kortare:/ mit hår va så slitet , men nu känns det Friskt  iaf:D

som sakt så var jag på färgelanda cup i helgen å de va stekigt värre! As soft gå runt u shorts och sporttop hela dagarna långa, Mjoo det e steek, jobbade lite på solbrännan då de va sol fre lör!  men träffade dock coffe på söndagen å han va ju Dock en aning lite brunare än mig:O fan att du åkte till kroatien, jag laggar sönder på dig:O! men men,=) sånt är liveet!

Nu är iaf London shoppning resan bokad! Yeey! hahah, får massa pengar för allt jag jobbat i hela juli så det blit shoppnign där jaa!

Och snart börjar skolan också,  Det är Soft! kommer gå med bara tjejer vilket kommer vara lite jobbigare men det blir säkert bra(:, men nu orkar jag inte skriva mer då jag måste fixa en låt som laggar sönder på min blogg ( evacuate the dance floor, om någon har märkt de(=    )

Men ha de bra så kommer några mera bilder här från FLA CUP:)

TTYL BITCHES!<3




Kolla denna!

http://onlycissi.blogg.se/
 
Kolla hennes blogg:)

Snyggaste Inlägget



Hanna Brorsson gör Snyggast inlägget och Roxanne Nickar in den!

Närbild!

haha så här såg jag ut på Lag bilden hah!

HAHAH VA BARA TVUNGEN ATT VISA HUR SNYGGA JAG Å ALICE BLEV HAHAH!


Bilder Jaaoo!

Här kommer massa bilder från Cupen:D

Love You Girls!




 haah halva Persson Sen Längst upp Alice sen under henne Jag sen Roxanne och Sen Lina.:D hahahah E man Glada Jaa då är man :D

Lindome Gif Damj.<3

Äntligen Hemma!

Äntligen hemma från färgelanda. Det va as kul verkligen !

men hinner inte skriva då jag ska åka iväg nu men laddar upp 2 bilder som jag lyckats få tag på:)




Dagens Outfit

Tjoo, har varit vaken sedan åtta i morse för va tvungen att gå å plåstraom min lilla ponny och kolla så att allt va okej, och nu snart så ska jag till jobbet:) detta är då min outfit för i dag:)




Dagens Outfit:

Hår: Uppsatt i en toffs med en fläta i luggen som går bak till toffsen
Kläder:
Byxor med dragkedja längst ner:
Från wear it
Svart linne: Från eve of eden
Rosa orage genomskillning "tröja": från serioussally( rutm.fl )
Smycken:
Halsband: Present
Armband: Present



TTYL


saknar dig c<3

<3....

Att det måste vara så svårt att säga det, jag menar det är tre små ord.

betyder dom något? för mig betyder dom verkligen, jag säger dom inte till vem som helst, skulle vilja säga dom till dig, men det är så svårt, vet endå att tíllslut står jag ensam kvar, det spelar ingen roll vad jag säger, eller gör, du kommer ta emot dom orden, känna dom en stund, sen kasta iväg dom som om dom och jag inte betydde något. vi står inte på samma linje, du är kanske den sötaste killen jag vet, men skulle jag förtjäna dig?

du kanske inte skulle vara den bästa för mig, eller du skulle kanske aldrig ens känna som jag
gör, men den killen du är i mitt hjärta, är den killen jag skulle kunna spendera hela mitt liv med, du skulle inte kunna ändra hela din vardag bara för att vara med mig. du skulle aldrig kunna vara min, och det är det enda jag vill, att ha någon som jag kan kalla min, som är jag stolt över, någon som dig, just nu bryr jag mig inte om vad du gör, eller hur du är, eller viket sätt du skulle behandla mig, skulle kunna gå genom eld och vatten bara jag visste att du va vid min sida, och älskade mig. men allt jag lever i är en dröm, en dröm som jag aldrig vill ska ta slut, en dröm där det är du och jag, en osannolik dröm, men jag vill att drömmen ska bli till verklighet.
jag älskar dig.♥

Saknad!

Aldrig har saknad varit sånt stort hinder för mig å jag alltid har klarat mig ändå. Men denna gången är saknaden mera än bara vanlig saknad, Det är saknad efter min kära älskade bästa pojkvänn som fanns där för mig som va den underbaraste pojkvännen man kunde ha. Har inte träffat honom på 3 veckor nu och det är så jävla jobbigt. Att du inte finns där för mig när jag som mest behöver det är som jobbigast. Jag vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå att du Betyder verkligen allting för mig, du är verkligen  Kärlek för mig. Det finns verkligen inget bättre än det. När dagarna går och jag ringer men telefonsvararen säger, att det inte går att nå dig nu försök igen senare,  Det är det som är som jobbigast, man sitter i andra änden men får inget svar. Jag saknar dig så jävla mycket Christopher " coffe, Ullis, Älskling" Ulvdalen. Snälla kom hem igen, jag klarar mig inte utan dig. Du är liksom mitt andra Jag för att jag ska kunna klara mig. Saknaden är stor. Till Min(?) Christopher<3

mode till hösten?

Här kommer lite Information om vad mode världen tror kommer att vara inne till hösten. tyck till om vad du tror kommer bli inne eller inte?


Spets, krås & sammet

Stilen minner om svunna tider med sin sensuella mix av 1700-talskrås och viktorianska, höga spetskragar. Ballongkjolen är tillbaka för första gången sedan nyromantiska popbandet Spandau Ballet stod på scen.

FÄRGERNA: Petroleum, plommon, svart och vitt.

HÅRET: Romantiska hårknutar och flätor.


1 Capen Kommer megastort i höst! Byt ut ponchon, presto!

2 Volangkjol Spara sommarens största hit. Funkar även i höst.

3 Kråsblusen Ju mer spets desto bättre.

4 Knickers-byxorna Nygamla 1700-talsbyxan funkar både till snörkängor och höga klackar. Gärna med gubbväst.

_________________________________________________________________________________________

Chict 40-tal

Det välskräddade, kvinnliga är tillbaka. Lev ut dina elegantare sidor genom att klä dig som en stram bibliotekarie eller glamorös engelsk lady. Detaljer som pärlhalsband, pälskragar, insvänga midjor och högklackade skor är viktiga.


FÄRGER: Rostbrunt, grått, svart, mossgrönt.

HÅR: Klassikt, stramt och damigt. Stora hårspännen har synts på visningar hos Marc Jacobs och Louis Vuitton.


1 Skärp i midjan Smala skärp i kroko-imitation markerar dina kvinnliga former.

2 Dräkt Kombinera inte bara med kjol, de nya långa shortsen funkar jättebra.

3 Tweed Glencheckrutor och hundtandsmönster.

4 Knytblus Kombinera med långa pärlhalsband.


________________________________________________________________________________________

Folklore

Kläderna är färgsprakande granna och utsmyckade med sirliga band, glittriga paljetter och glänsande stenar. Sjalen är ett måste. Får du fatt i en rysk "babusjka-sjal" är du helrätt! Håll huvudet varmt med en pälsmössa. Kjollängden varierar från knäkort till vadlångt.


FÄRGER: Alla regnbågens! Gult, rött, chockrosa, orange ...

HÅR: Margaretaflätor. Är ditt eget hår för kort, använd löshår. Fäst med stora hårspännen.


1 Blommor De ska vara överallt - på sjalar, kläder, strumpor och stövlar.

2 Sjalar Svep den runt axlarna och använd som smycke. Återigen: packa ner ponchon!

3 Lager på lager Blanda olika material och mönster.

4 Pråliga broscher Det ska vara gnistrande dekorationer på allt.

____________________________________________________________________________________________

Retrorätt 60-tal

Yes! Det glada 60-talet är tillbaka. London, mods och designern Mary Quants op-mode är ledorden. Återigen är skärningarna kvinnligt insvängda, grafiska mönster kommer stort. Vill du vara riktigt rätt? Puttra runt i stan på en vespa!

FÄRGER: Svart och vitt.

HÅR: Brett tyghårband, funkar både på kort och långt hår.


1 Grafiska mönster Randigt, prickigt rutigt. Gärna i vitt och svart.

2 Stora smycken Halsband och armband av stora plastkulor.

3 Spetsiga skor Högklackade skor med spetsig tå.

4 Hårsprej Ju mer volym desto bättre.



_______________________________________________________________________________________


TTYL =)


Fan vilken dag...

Kom hem i går från leksand och det har varit ganska kul faktiskt. Men i dag när jag kom till stallet blev det som en mard dröm. Allting va jätte bra, gosade med min älsklings häst jätte mycket å vi red ut tsm med natalie och smillan. Vi red varpet. Då efter vi ridit en stund och vi hade rejsat upp för en backe så skulle jag sakta av henne, men hon hade kommit ner i trav och gick då in mot en sten platta typ, så tänkte jag, jag styr henne mot gräset så hon inte ramlar( som va på sten plattan) men då va det så geggit att hela bakdelen åkte ner å hela hon ramlade på sidan, å jag satt på!  jag slog i huvudet i sten plattan och fick skrapsår på armen och hon kom över min fot. Min älskade häst fick Skrapsår på bakbenet och ett litet på frambenet:(  Fan va synd jag tycker om dig älskling:'(<3Men som tur va tog hon det bra och skakade jätte mycket i början men sen blev hon jätte lugn å bra, så inatt står hon inne å ska till henne i mon:'(


Tack Natta till ett underbart jobb med henne denna veckan:) Fan va kul att du kommer rida henne nu som medryttare( Och tina också så klart;), ) Du är så Jävla bra. Hoppas du vet det:) Rain Drop saknar dig:)<3





Önskar du vore här nu Christopher, behöver dig verkligen som mest nu.


Julia Hansson

Kolla  hennes Blogg, super bra! :)

http://juliiaahansson.blogg.se/index.html


Vill du bli reklamerad?

Hallåå alla, vill du att jag ska Reklamera dig?:) Skriv då en kommentar så Reklamerar jag dig å du mig?:)


TTYL

Christopher Ulvdalen...

Christopher Ulvdalen.

Allting började då jag träffade dig på Bergakungen bio. Jag såg dig du va söt, men tänkte inte så mycket på det. Ca 2 år sen. Månaderna gick, vi träffades på färgelanda, Ojj shit där va han, den söta som jag träffade tsm med freddy jacob. men du hade tjej. Jag sa till alla, Rör inte honom bara för han har tjej. Snackade med dig lite men inte mycket var ju lite blyg då. Sen så snckade vi lite på msn å sånt. månaderna gick igen, du va fortfarande tsm med josefine. Jag fyllde år, du va den första som grattade mig.Jag träffade dig på skol dm men vågade inte gå fram å prata då jag va blyg. vi började smsa mer och mer. Vi träffades å satt i 4 timmar och bara snckade. Mina känslor började komma, men va osäker då du redan hade tjej. Du dumpade henne för mig å vi va med varandra varje dag i 1 veckan å sov hos varandra, Blev så jävla kär i dig för du har sån charm är så jävla söt och du va helt underbar. Du blev min pojkvänn och vi hade det helt underbart tillsammans. efter ca 2 veckor vi hade varit tsm bodde vi tsm i nattas lägenhet i 1 vecka. Så jävla kär va jag idig, kunde inte få nog, du va min älskling som betydde mer än någonting annat. Vi gick på bio och de va underbart och helt mysigt. jag sov hos dig och åkte till jobbet dagen där på. På måndagen gjorde du slut för du ville vara ensam ett tag. Jag blev helt förkrossad, du va bara min just då, du va verkligen min älskling du betydde allt. Jag förlorade den som betydde mest för mig. sen 1 vecka senare åkte du till dana, snckade inte med dig på en vecka, drömmde om att vi träffades å att vi hade det hur bra som hälst, men när jag vaknade grät jag varje gång för det va inte sant, de va bara en dröm. Nu har det gått den tiden och du åkte till kroatien i morse. Jag saknar dig så jävla mycket. Min älskling va inte min längre. Jag vet inte vad jag sak göra för du finns inte där längre. men jag hoppas med hela mitt hjärta att du känner samma som mig och att du har fått dom här 3 veckorna ensam att tänka över att de du gjorde mot mig va fel. Jag hoppas med Hela mitt hjärta att det blir du och jag igen. Linnea Klingvall <3 Chrisopher Ulvdalen, det är så det ska vara.

Saknar dig.

<3


RSS 2.0