Tisdag 30 juni 17.02

Heejsan!
Gu vilket skönt väder det är nu, solen skiner å jag har precis kommit hem ifrån
coffe:) i går hyrde vi 2 filmer twilight och brölllpos duellen, jätte bra var dom, å han e så snygg i twilight:D
ska lätt kolla när 2an kommer ut på bio:D

Nu ska jag iallafall dra till stallet och träna med min häst. ska hoppa lite tänkte jag:) och i morgon så skall jag rida med nattaa:)


Men aja hinner inte skriva mera nu, men skriver sen när jag kommer hem, Ha de bra

Kram Linnea

Oseriös bild men hittade den på datorn haha:D


Saknar dig älskling( L )


måndag 29 juni 19.19

Heejsaan! känner att jag uppdaterar välldigt mycket nu:P haha.
Men men, nu ska jag iaf till min älskling, och vi ska kolla film och bara myssaa men just ju så väntar jag på bussen! jag e så jävla rädd för bussar nui de e helt sjukt:( men aja måste dra nu , annars missar jag ju den:O haha

Ha de bra

Kram Linnea
 Dagens Outfit!:) Pussiss<3

Klassen 9y!

Kmr sakna er min klass<3Elin Erica Felicia Beppe, så underbara är ni, Helt sjukt! älskar er över hela mitt hjärta Alltid<3


THE GANG ELIN FELICIA LINNEA BEPPE<333 TRUE LOVE<3

Måndag 29 juni 15.38

Nu är jag hemma igen efter en dag på stranden med min underbara mamma. VI hade det jätte mysigt faktiskt. men så klart så är det ju alltid några ungar som ska dampa så när jag å mammsi ligger där å solar så skjuter dom sin boll emot oss, jävla Cp ungar?! har dom inget bättre liv, och dessutom så visste dom vad jag hette?!

Ajaa, nu är jag iaf hemma å ska snart dra upp å bara igen fast i kroksjön med Johanna och mysssaa. Måste snacka ut om det som hände igår också, tänker på det hela tiden, så jävla hemskt!

Sen ska jag dra hem till älsklingen, men ha de bra

Kram Linnea

Fy fan vilken kväll!:'(

Asså shit. jag är helt Shockad?!

Hur fan kunde det hända??!!!!

Det som kändes till att bli en bra dag blev till en stor mardröm och shock.
Jag va först med fille elin å massa. sen drog jag å fille till donken. Jag åkte sen hem med halv 12 tåget och mötte erica stina och johanna. Allt var normalt och dom hade varit i stan. Sen så va tåget lite sent kom exakt då bussen skulle gå Simon började springa och då insåg jag att jag också va tvungen att springa om jag inte ville missa bussen. Jag hann med bussen och Buss chaffören frågade "kom tåget precis"  Ja, och det kommer flera, " okej" sa han då. sen kom erica å johanna springandes och de gick på busschaffören stängde dörren och började åka men stina och sebastian och hans kompis hade inte kommit än för stina trodde inte att bussen skulle åka så dom gick. när den började åka så började dom springa, stina sprang mot bussen där framme och slog på runtan över hjulet, han svängde och hela foten kom under det tunga hjulet som väger TON. Jag såg hon i ögonen precis innan och sen sjönk hon bara ner och skrek av att det gjorde så ont. Hennes fot var i 2 delar den va helt öppen. det va så äkligt, jag mådde så illa men Stina tog det ändå välldigt bra, Så duktig var du stina även fast vi inte varit bra vänner och du hatar mig osv så tycker jag så jävla synd om dig, och du tog det så jävla bra. Och niklas som satt där med stina och tog han om dig, Massa roser till dig. så jävla bra gjort. Men jag hoppas att det går bättre för dig stina och du kommer få en härlig sommar ändå pga av detta.

Men nu ska jag snart försöka sova, innan ska jag prata lite med älksling på msn. behöver han nu, är så jävla shockad och mår inte alls bra.

kram Linnea


Solen skiner!

Guu va härligt väder det är ute! solen skiner och det är 27 grader!
Finns inget bättre än att bara vara ute i solen, men tyvärr har jag inte kommit ut ännu för att jag har bränt mig på ryggen:(

men igår så solade jag hela dagen med älskling så det va skönt!

Men nu ska jag åter gå till att kolla på lilla jönssonligan på kollo!:D


Kram Linnea
 Jag blev så himla suger på mat så jag tog å gjorde mig lite midsommarmat:D

Sex in fire- Kings of leon



Dagens Låt!

Tjaa Tjaa ( 14 april )

hah asså Shit de va typ 100 år sedan ja skrev i bloggen iaf, hah.
I skolan i dag så satt vi å kollade på KrilleBooi ´s bdb, å Shit va snygg han e:O fast kanske lite över klass! haha

Ny start på bloggen!

Nu har jag inte skrivit i bloggen på jag vet inte hur många månader å dagar!Jag har helt enkelt inte haft tid eller orkat. mitt liv har varit i kaos!  Jag orkar inte berätta alltig som hänt men nu har jag bestämmt på att börja med en Ny start på mitt liv. Ny skola, Min älskling, Mina bästa kompisar, Lägga allt gammalt skit bakom mig.

I dag har jag iallafall varit med min älskling Coffe!<3 Vi har inte gjort så mycket typ sovit sen så skulle han hem å vara med Kim å någon och jag ska bara vara hemma å slappa å ta det lugnt i solen!

Ikvälll så ska jag vara med felicia å massa å bara ta det lugnt.

ha de bra!
Kyss

Älskling


RSS 2.0