Snark!!

Godnatt, eller nått?!

Måste försöka sova nu! hahahahah


Ha det bra på er! ni kan lyssna på min Spotify lista om ni inte kan sova Bitches!


Kram!!

Leas musik!



Kan jag få sömntabletter nu tack!

Varför kommer jag Fuck´n Aldrig i säng!!!!!!!! Ååååh blir så jväal Less, kommer aldrig komma uppi morgon!

aja, Njut av eran kväll så länge ni orkar Bitches!!

LOVELOVE


Sova maby Ohyees Baby

Jaa nu Bitches ska jag snart gå och lägga mig(Y) hahah.... men först lire ju lite tv;) Har varit ute och gått med min kära mamma! gillar å röra på mig faktiskt! haha:D ska börja träna på Sportlife snart! vet dock ännu när, men måste ju bli snart! Tills dess får jag vara ute och gå men tror jag ska dit i morgon eller på onsdag :) tänkte att man kan ju sola samtidigt på de(Y) hahahhah....


Aja här kommer dagen Outfit Iallafall bitchess

♥ Mysig och varm kofta ifrån Gina(y)
♥ Leggins med jack bit- Ferrucci
♥ Midjeskärp- Ingen aning?
♥ + en massa armband


Vann i morse igen... haha!

 Knappen och Hakim på Nrj  Va med å tävlade i morse igen, och vem va det självklart som kom med å vann, Joo Jag!´hahah:D men dom är ju för sköna!

Aja nu ska jag Sjukla mig lite med te osv, måste bli Frisk någon jävla gång! snart blire å julhandla också! pusss på er

Måndage ef. middag!

har kommit hem nu efter en rolig dag på skolan! vi har ju test vecka denna veckan på hanverken så det är lite Extra roligT:D haha, jag fönade Volym på en docka, vilket de ända jag Hann med då Jag å Cam gick på 1h rast! hahahah, Ajaa, Fick VG+ på den:D så grymm jag e! det ända var att tänka på delningarna(Y) yeyy mee! haha

Sen så hade vi Betygs snack jag där har jag Ett klart Vg med + :D haha!  Det ända jag behöver göra där är att ta eget ansvar mer och inte sitta så mycket på stolen :D haha!

Måndag morgon...

Nu sitter jag här vaken som vanligit på morgonen.... lite segt! Ringde Nrj igen, Som vanligt! hahaha... neejmen jag vann ju då en skiva:) tror jag redan har den så jag ska nog ge bort den i julklapp till någon. Vill du kanske ha den? jag kanske lottar ut den, hmm vet vet :)

Aja, nu ska jag hosta vidare! ha de Graajt! Köösss


Städa....

jag måste verkligen städa mitt rum!

jag har ju 2 rum ett "kläd rum" och mitt sovrum typ! men mitt sovrum är helt fuckat för de håller vi på och gör om. Vi ska ju ändå flytta snart så då ska jag köpa Bara nya möbler Inget av de gamla ska in!!

haha, aja här ska ni få se vad jag menar! haha

Mitt lilla "rum" haha... klädkammare till vänster med kläder som hänger ut och ligger utanför. till höger som ni inte ser är det en kläd stång med kläder och massa väskor under och det svarta är en byro men kläder i och en till "garderob" är till väster bakom den vita dörren! haha

hah mina kläder hänger inte uppe utan dom ligger på golvet och i tvätt korgen hah!


Där på Tv bänken ska jag Egentligen ha min platt tv, men den står i Vardagsrummet för den tv,n är på emelies rum och vi har inte flyttat den än! hahaha



Nikita så söt!!

Detta är min nya valpis Nikita! visst är hon så sööööt!♥



Äntligen...

är jag hemma! det va kul å måla dom sm¨å ungarna i dag:D hah! målade även en blomma på mig! kommer bild på det!(y)



har ändå haft en ganska så lugn och skön helg! soft helg helt enkelt! men saknar min Ponny! ska kolla på lite tv nu hade jag tänkt GOSSIPGIRL! hahah... sen sova ! måste verkligen sova ut!


Puss på er



ska man verkligen vara vaken nu ?

på en söndag morgon liksom?! Aja, sånt elivet ibland! sitter på jobbet, börjar om 40 HELA MINUTER!! så himla segt... men men, sånt får man stå ut med ibland!

Igår så va jag hemma hel kvällen för jannica skulle ändå plugga så jag å Camilla sket i det, å jag börjar ändå bli sjuk...! Asså jag fattar inte vad det är med mitt imunförsvar! jag e fan sjuk hela tiden.. Aja, hoppas dom små barnkräken är vaccinerade så dom inte får någon svininfluesa av mig ifall ja g har den , HAH! nej men nu är jag taskig! haha....

Jag måste bara tipsa om en blogg! den e sjukt jävla bra. det är verkligen en Gossipgirl blogg. Allt ifrån kissies Photoshop missar till hennes tragiska liv. Skvaller om så som Kenza foki Krillebooi dessie Paow å massa mera!

Gå in å njut av de roliga skvallret:D

http://www.hotgossips.blogg.se



Lördag kväll..

SKulle festat i kväll egentligen, men istället så blev det hemma kväll med familjen. Fast Jonathan och pappa är som fastklistrade id datorn haha!jävla hockey videor å jag vette fan allt:P haha!!

sitter nu framför tv,n men datorn i knät och kollar på robinson. Va ju iskolan i morse på öppet hus och sminkade kimberly :)
Så här såg de ut:)



PIZZA<3

Nu drar jag å köper pizza


TJaoooojao

Äntligen färdig...

Har suttit säkert med Headern och designen i, hör å häpna ... 1 ½ timme!!! Snacka om att jag måste sova nu!

Är även lite ledsen för att mariette åkte ut:(♥ Hoppas vi får se mer av henne!



I min omröstning som jag hade så stod det lika mellan Tove och Erik att dom skulle vinna,, skillde bara med 1 röst! å dom båda satt säkert i dag, äre dom 2 i finalen? eller vad tror ni?

aja nu ska jag nana!!

Kram på er!

Idol + månsmölleer

Jaanu har månsmölelr precis tat slut å idol börjar snart igen sen ska jag sova och de blir att gå upp tidigt för att åka till skolan på Öppethus...... Ocju ingen sovmmorgon får jag på söndag heller då jag ska jobba 10-17! ååå va jobbigt..... aja! ibland är helgerna sånna...

Hahahah, kollar på nyheterna nu och jag SHOCKAS verkligen av dom två 12 och 13 åriga killarna i Borås har gjort förökt till våldtäckt och sexuellt ofredande! hahah. asså  tolv  år då går man fan i 6AN:O Vad händer egentilgen! Rätta mig om jag har fel men börjar inte killar r**ka när dom är runt 11-13 år?! hhaha vet dom ens v ad Våldtäckt och sex är?! hahah.... neej fy fan!  Aja, synd för dom att sos har tagit hand om dom nu, inte mycket k****ande för dom nu på några år !hahahah :)

Nu ska jag kolla vidare! Pusspuss


Hår&makeup

Lite jag gjorde på lektionen!

Vågor på dam




FÖRE Dam Volym fön

EFTER :)


Dagens Dress Code!

Heej bloggen!Har precis kommit innanfördörren typ... slutade kvart över fyra med puddigen ( extra dallriga) gunnar Lät mig gå tidigare(Y) så¨jag gick 45 å han med tåget 51! (y)  snart ska jag äta, mamma kom nyss hem och hon ska bara göra god mat så ska jag äta lite sen så ska jag dra ner till stallet fixa där nere och börja plockma ihop osv... hon åker ju i morgon:( men lugn, när jag får tillbaka tiden så ska jag köpa tillbaka mikn pärla! hon och jag ska bli ett riktigt Hopp par!  Tävligar, here we come!

I dag så tränade vi mycket på det som vi ska ha praktiska prov på nästa vecka, föning av vågor, volym , uppsättning osv :) kommr bilder på det sen! :)

i kväll blir det en chill kväll framför tv,n med Idol och massa godis! och en vän så klart! sen i morgon blev jag jannica och Lönn( bajäckel hihih) skoja darling♥. så ska vi kolla om de finns någon fest någonstans, e så taggad! med min nya klänning å allt! vet du nått bara å messa oss!

Men innan det ska vi ha öppethus på skolan och sminka fixa hår naglar osv:) 11-14 på Burgården ! kom gärna så kan jag sminka dig! men först ska jag ha Josefine w som modellis  :)

Men men, nu vet ni lite om min helg. Puss på er sötnosar


Dagens Dresscode!
- Röda läppar!

 

Outfit
♥ Jacka - vero moda
♥ linne- gina tricot
♥ midje skärp- rut.m.fl
♥ Leggins m. skinn bit- ferrucci


Justin Bieber<3


Jason derülo <3


Ny klänning

Jaa, i dag efter skolan blev de stan! köpte mig en A la Sexog Klänning!



26 nov

Åå vilken underbar dag! slutade skolan 12! köpte mig sedan en tröja! åkte till stallet red med vanessa! min ÄLSKLINGS UNDERBARA häst hoppade 70 cm FÖR FÖRSTA GÅNGEN! annars har hon bara hoppat 30 typ! kommer video snart! å sikken underbardag! + att jag å vanessa flög av samtidigt en gång! hahah:D



onsdag... det känns som lill söndag?!

ahh, i dag är det verkligen seg dag , tandläkaren ont i munnen hästen å massa! aja inte mycket man kan göra åt det!

har nu precis för ungefär typ 1 timme sen kommit hem ifrån jobbet, det va la chill å jobba! lärde mig att göra min EGNA McFeast hahahah! så skillad eller vad!(y)

Ska gå å lägga mig nu så ni får ha en himlas skön natt så hörs vi i morgon!


pusspuss

( hahah Rätt så sexig bild å¨mig när jagkollar Vänner Just nu ! hahaha )

25 nov...

Jaa nu bär det av till jobbet igen! ska bli riktigt nice! haha not....

Och det roligaste är att på julafton så ska 5 stycket jobba och ingen förutom alexander kan köket! hahaha. Det är vi själva som har valt att jobba då dock men det ska bli kul:D hahahah!!!


men ska dra nu till jobbet, pussss

Hemma efter tandiseen

Det gick över förväntan bra:D

hade inga hål eller nått(Y) åå va duktig jag é! haha.  När jag åkte dit i morse så regnade det en massa...., usch va de oskönt! sen satt jag å väntade typ 30 minuter! jaja, Nu äre 18 mån  tills nmästa gång haha:D
men efter dom har skrapat å massa så får man så ont i tänderna:o det typ värker ju!
men men(;

Nu sitter jag i soffan och ska snart dra mig till stallet! skall också måla om mina naglar eftersom att jag ska jobba i dag så får maninte ha på sig färgat nagellack( egentligen inget alls) så ska jag bara måla dom ljus rosa eller nått :)

Dagens Outfit

♥Leggins- vero moda
♥Linne- gina tricot
♥ stickat oversize tröja- Gina tricot
♥ skinn jacka- London
♥ Fejk päls- H&M


hej Bloggen...

0-7a82459057883bb978faaf920d0a6292.png

Kolla varifrån!

hej Bloggen e nu på väg till tandisen, första gången på 1,5. Snacka om att jag är nervös:o jag har säkert minst 2 hål vilket jag inte hoppas på."peppar peppar ta i trä". Haha:D men vi får väl hoppas att det går bra:D haha! Jag Bloggar mera sen så får ni veta hur det gick:D puss å kram


Förlåt för dålig uppdatering....

Har verkligen varit upptagen hela dagen! Man ska ju verkligen inte börja ha sig ett litet Liv här framför datorn... Detta med bloggar är faktiskt lite överskattat... Tänk att man kan få betalt för att folk läser om vad du gör på dagarna? Det är lite patetiskt ändå, bloggar är ändå någonting som man gör på sin "fritid". Nästan som en dagbok.. Lite patetiskt.. men varför bloggar då jag?

Jo asså jag har ju ganska måänga läsare varje dag, vilket visar att dom har ett intresse att läsa min blogg, kolla vad jag har gjort. Jag gillar och kolla tillbaka och kolla vad som har hänt vad jag har gjort för länge sen osv. Jag vill även ge er några tips i bland ifrån skolan osv.
Men dom flesta som läser bloggar kolla mycket på bilder så det är nog också ett altenativ  tillatt de kollar på min blogg, för att jag har intressanta bilder och är så himla bra(Y) haha, neej skämt å sido!♥

Men i dag i skolan så hade vi modeller för att göra deras hår med Ghd tängerna. Tänkte att jag skulle ge er lite TIPS på ifall ni hade tänkt att köpa en Ghd limetid edition ( Ett måste denna vintern ) Eller vilken annan Ghd som hälst. Det säljs väldigt Mycket FEJK av Märket Ghd. En sån style tång kostar mellan 1999- 2199 kr ALDRIG mindre.
Varför dom just kostar så mycket är på grund av dens Bra"iga" plattor, värmen osv. Massa stylister ifrån New york U.S.A osv har toppat denna som sin favorit. Du kan verkligen göra vad du vill med en Ghd styler!


Lite tips på om du är sugen på en Ghd!
En GHD styler funkar överallt i hela världen, den når alltid sin temperatur som den e sagd till. Det ända som behövs är en addapter!(y)
 Innan du beställer din Ghd kolla från Vart du besäller den, vilket företag det är ifrån. En av dom internet sidor som dom "arbetar" med är Nelly.com så där vet du att du får en Äkta Ghd styler.
Samma gäller med blocket. Där är 98% av alla stylers som är tillsalu FAKE.
Ex:
ÄKTA

Denna är ifrån Nelly.com  , Det är Vinterns Limetid Edition och den ända Limetid editon som går att köpa just nu. 
FEJK
Denna Därimot är Förra limetid editon som sålder Augusti- oktober och det finns inte en människa i Världen som köper en äkta Ghd  för 2199 ;- och sen säljer den för 750;- .

När du nuhar beställt din Styler och fått hem den. Det första du gör är att gå in på Ghdhair.com
och registrerar din styler, och går det. Ja, grattis! du har köpt dig en Äkta Ghd Styler♥


Varför jag säger detta är för att;
 Det finns så mycket Fejkade Ghd, dom ser IDENTISKA ut på utsidan  MEN inte Alls samma effekt på Insidan, En fejk funkar att sätta på ca 3-4 gånger, sen kan den explodera  , kortsluta hela huset, Ja , tänk på det värsta. För det är ganska sannolikt att det kan hända. 


Jag vill bara ert bästa Tjejer Och killar♥

Hoppas ni lyssnat på detta, för Vem vill köpa en platt tång FEJK för 1000 kr, sen så funkar den inte efter 3-4 gånger. Och Ghd kommer ju inte ge dig en ny om du köpt en fejk...


OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS
Det är en frisör salong i GÖTEBORG som säljer FEJK Ghd stylers! Men detta vet Ghd om och skall " ta dom på bar gärning"!! (Y) 

+

Om  du köper den utomlands TEX. i London, besäller den ifrån den sidan osv. Så om den går sönder måste du skicka den till london, det går tyvärr inte att lämna in den hos GHD i sverige!!

Men Alltså, Säkrast och BÄST är att köpa den på Nelly.com tycker jag!


  
LYCKLIG-TJEJ-SOM-ÄGER-TVÅ-GHDTÄNGER.SE♥♥♥♥♥



måndag kväll

jaa, snart blire tv,n!

va  uteå gick med mammsen förut, så hurtig som jag blivit(Y) sen stallet en snabbis! Och nu är jag ju hemma:)

Ska kolla på ullared har jag tänkt så nu får jag skynda skynda:D


Hörs sen sötnosar


Måndag eftermiddag

Jaa nu är det måndag igen! 6 dagar kvar till Första advent! Ett steg närmre Julafton♥

I dag har jag varit så trött verkligen, man kommer verkligen efter när det har varit helg... men men, Helgen har varit helt underbar! väntar bara på nästa stora fest! haha

vi åkte då skridskor i dag med skolan, det gick faktiskt bra! nhaha de va sjukt kul! ahaha, mensomvanligt när jag drar hem tidigare så är busws och tåg jävlarna sena så man blir sen i vilket fall....


Men nu ska jag till stallet och rida!

TalkToYouLater Bitchees





Färdiig

nu är jag nästan helt färdig med mina beautiful nails (:

resultatet än så länge(:




Pussss

Söndag...

Efter en Sjuk jävla helg är det söndag igen ! Nu é det söndags myyyyys! Snart börjar paradise hotell, riktigt roligt program, hade tänkt att jag skulle måla mina naglar snart, dom  måste ju bli lite fina(Y)

Min helg, i fredags då så var jag på Simon Csikasz, träffade massa härligt folk, blev där till ungefär 2, sen tog vi taxi till mölndal station, riktigt nice!m jag å johan pröjsade hahaha... sen i går blev deLördagsMys! trevligt trevligt:D å nu i dag jobbade jag:)

men nu börjar paradise, vi hörs senare! pusspusss


Heej bloggen!

Jag är Ganska trött nu... kom hem 4 i natt! men åå så kul det va asså!
men jag ska in i duschen nu och sen kolla på robinson!

här kommer 3 bilder, dom ändå jag tog, haha när vi åkte dit! kram kram

Mimmi med röd jacka, billy med blå, amanda med hatt, någon random ( amandas bästa kompis skulle inte med på festen, sitter längst in )

Ampe + Markus = Nyktra efter förfest?? hmm, tveksamt! hahaha

Heej Bloggen!...

0-599b45c9a3e11ce1053e6be61523acb3.png

Kolla varifrån!

Heej Bloggen! Sitter på bussen nu på väg till simons fest! Ska bli sjukt kul:D puss


HAR FÅTT PRAO.....

Yees! äntligen har Linnea fått sin PRAO plats!! så jävla SOft! hahah! , inte för att jag ansträngde mig eller något , vi har haft sen typ v.40 att söka men Ingen i klassen förutom några har orkat! hah men jag sökte på tisdagen och fick det i dag :D  ! ska nu praoa på The Studio i Nordstan:) Skall fixa hår På kunderna som kommer och ska Fotas! det ska bli riktigt kul! Vi ska praoa i Januari:) Så boka tid på The studio Mellan 19 januari - 22 januari:D det är bara 4 dagar men vi ska praoa lite senare på våren igen på samma ställe:D


Kram kram





När man ändå...

Inte har någonting mer att göra än det vanliga, vad ska man då göra?! Det regnar ute, det är mörkt , det snöar INTE.... varför ska det finnas sånna här månader egentligen! Sitter nu framför tv,n och kollar på hell´s kitchen! det är faktiskt ganska så bra! ska snart ner till hästen, Igen.... hon ska få mat å d vanliga. har inte ridit på jätte länge men har varit sjuk, och det har blivit för mörkt! Seeeegt...

Tänkte Ladda upp lite bilder ifrån dagen med mig å Jannica Lekte lite med Dockorna:D









Ha det bra! Kram kram♥

Hej bloggen...

0-a62d8ca3efc11ddc0566ee18b3b441.png

Kolla varifrån!

Hej bloggen sitter här på hantverken och leker lite med Jannica! Vi håller på med spanska knutar:) riktigt kul:) haha och så håller ju jag och Jannica på med våra dock killar:D haha, ofta inte denna ser äkta ut:D men nu ska fortsätta, kram kram


Shulilulu

Ännu en Onsdag kväll av mitt Sega liv! , är så fruktans värt trött efter mötet hos agenturen, satt där från klockan 17.00 och va klar 19.00 seg draget. Träffade Chainiseen, Blev filmad, fotad, och bikini fotad! det gick bra och det var ju lite roligare när lisen va där också(:

kollar på tv nu, hade tänkt att gå in i duschen snart! om jag inte lägger mig snart kommer jag väl inte upp i morgon!

Börjar klockan 8.30 i morgon så det är bara att gå upp runt 6 om man ska hinna med 7.26 bussen! om jag har TUR så lär jag ju inte vakna för sent! hahah

men ska Snart in i duschen!

Hörs senare, eller i morgon:)

Kram kram


Ungefär så här såg jag ut i går ! :)


Heej bloggen!

Har kommit hem nu ifrån Agenturen, träffade Lisette pinglan! Det var en ifrån Japan där! Det va riktigt nice! haha,  han tog lite kort, och man bytte om till bikini(:

Ska typ, Nu, åka till stallet, har nyss käkat! Var vrål hungrig, så det va skönt! fick även skjuts hem av annika och lisette:)

Ikväll blire nog inte mer än stallet, hem , duscha sen Sova!  Och måla naglarna igen, är det såååå måste!

men nu måste jag dra!

Ha det bra! kram kram


Dagens Outfit

♥ Tröja - en klänning ifrån Rut.m.fl
♥ Byxa- Leggins ifrån Gina tricot
♥ "kofta" - Gina tricot
♥  Skor- boots ifrån XTI
♥ Håret, i bakåt satt men spännen och utsläppt



Matte lektion onsdag

Sitter på matte lektionen. Håller på med bråk eller något, inte speciellt kul? Men jag och camilla är uppvilade iallafall för vi båda tog en liten extra sov morgon:D så jävla soft! Kommer inte hinna blogga så mycket i dag för ska till agenturen klockan 5 så hinner vara hemma i ca 15 minuter sen ska jag åka igen:/ här är dagens outfit iallafall:)

Tävling på fokis blogg

Jag är Med och deltar i Fokis tävling om att vinna en Iphone, jag har valt min design som jag kan vinna, och den valde jag HÄR



Och det skalet som jag valde var detta;


Dagens outfit!


Hej igen!

Har bänkat mig framför tv,n ikväll! klockan 20.00 var det ugly betty och nu är det desperate house wifes!

Tänkte även ladda upp dagens outfit (:

Dagens Outfit

♥ Tröja - Monkey
♥ Leggins - Vero moda
♥ Håret - uppsatt i en trulls, sedan utsläppt
♥ Skor- Converse, vita


Smink Kurs i skolan!

Heej bloggen. har precis kommit innanför dörren efter en dag i skolan!
Tog mej en Liten extra sovmorgon i morse, det var härligt, vi hade bara 2 lektioner, men vi skulle inte göra något speciellt på svenskan så jag åkte till skolan då våran hantverk skulle vara :)

Vi hade smink kurs på Id.  Bair Minerals! det va skit kul!
Man lärde sig väldigt mycket!
 tänkte även att jag skulle lägga upp lite föra och efter bilder på mig och Camilla! Enjoy!

Min Sminkning på Camilla!
Jag körde en ganska klassisk vardaglig sminkning på camilla
♥Jag börjar med att ta puder foundation i hela aniktet med en av deras borstar
♥ Sedan så där hon har Pigmentfläckar tog jag Conceler , även runt ögonen och på ögonlocken, för färgen ger som en liten rosa skimmer nyans
♥ Sedan tog jag rouge, men blandade 2 stycken en lite ljusare med en lite mörkare och fick då fram en ganska neutral faständå Ljus rosa rouge
♥ Sedan tog jag Transparant puder över hela ansiktet så all ingeting åker bort, även lite extra under ögonen så att inte ögonskuggan fastnar
♥ Sedan med ögonen så tog jag en Ljus rosa ögonskugga som en Bas, som även hade litelite glitter nyans i sig. Efter den så tog jag En grå silver också med lite glitter nyans och la på globen, sen gick jag in med den Lite mörk lila glitter ögonskuggan på Globlinjen, jobbade även den uppåt lite emot slutet av ögon brynen för att få fram den lite piggare, fast fesliga och vardags looken!
♥ Sen över allting så gick jag in med det transparanta pudret ännu en gång för att få allting att hålla!

 :)
Bilder på mig och Camilla!

JAG före( jag vet, ser trött ut, vilket jag va) ( ( klicka på bilden ) )


Snart klara! nu är grunden lagd (: så duktig hon är! ) ( ( klicka på bilden ) )


Färdiga (:






Klassen  ( ( klicka på bilden ) )

Dagens outfit


Dagens Outfit!
♥ Håret va klassisk mitt bena, plattat (:
♥ Skor- converse
♥ Leggins - Chicy.se
♥ Skjorta - Gina tricot
    (:


Hej bloggen!

Nu är det kvällen! Har varit ute och gått idag med mamma , och var även hos hästen i dag! men jag har verkligen ingenting vettit att skriva, verkligen ingenting, för det har inte hänt så mycket i dag! Typ skola och göra en upp sättning som det kommer bilder på. Sen kollar ullared, och sen Mamma till en mördare! riktigt bra program. Men nu är klockan 22.00 Och Paradise Hotel har börjat! Vad tycker du om den nya säsongen?

Kram kram








måndag

Heej bloggen!

har kommit hem nu, efter en hel dag i skolan! Vi hade hantverk först och sen så¨hade vi gympa och badade! de va skit kul!

ska äta nu, ha de


kram

15/11

Nu är det faktiskt 15 november! Snart December! åå vad jag längtar till julafton!, och så håller vi på att göra om osv i på nedervåninge, med toaletten hallen vardagsrummet osv:D det blir riktigt nice! och så har vi hittat ett hus i lindome som vi är ganska så intresserade på! så får se hur det blir med de, fast det ligger inte ute på internett än! lite Vip visning! haha...

Som sakt så fick ju Cindy valpar i dag! riktigt mysigt var det!, dom två små liven ligger där bredvid mamman och gnyr över att få mera mat!

Sitter också och kollar lite på kläder som jag är intreerade av:)

tänkte lite på att köpa detta! :)

 ( den svarta cardigan, över det gråa linnet ska jag ha )

Söndag kväll!

Har varit borta hela dagen i dag, så har inte kunnat blogga! vaknade kvart över 11 och skulle börja jobba 12?!

Min hund fick även sina valpar i morse:D så dom har jag gosat med hela dagen! tänkte även lägg upp en liten video :D

men hinner inte skriva mer nu ska skynda mig till min häst! ha det bäst!

pussss


Förlåt

För dålig uppdatering i dag, men ajg har inte varit hemma och helt enkelt inte haft tid till att uppdatera!, men men, de kommer mer i morgon! fast då ska jag jobba, men det kommer massa roligheter :)

Men nu har M precis åkt hem jag min syster och M hade en stor diskution om krogen ( eller ah dom hade-.- ) haha!

Men nu ska jag Snart sova! ha det Toppen!

Kramar från mig!


Shopping

I dag var jag i stan med min syster yster  och vi shoppade massor! blev ett par leggins med lack "bitar" på. en T-shirt från monkey med axel "accecoarer". ett linne på Monkey, och en shorta ifrån Gina tricot:)

Sen så har jag varit hos min häst osv, så dagen har gått i ett! Sitter nu å väntar på M, vi ska chilla med en film! å prata om massor! Gossip gossip:D

Men ni får ha det så bra! här kommer en bild så jag har min nya tröja på mig iallafall :)


Kraam




Ååå det är något fel på blogg.se

När man har skrivit värsta inlägget och har Bråttom så försvinner allting!!

Jag har iallafall precis vaknat! inte mycket sömn denna natten för jag va ju verkligen över pigg! Min hund föder aldrig ut sina jävla bebisar!!! och jag ska iväg nu, för ska till stallet och rida, men innan ska jag in i duschen och duscha, och sedan äta sen stallet! ha det bra



pusss

Fredag den 13

Jaaa, nu har då Hela dagen gått av fredag den 13. Och ingenting har hänt! varför ska alla ha sån hyster om allt detta! aja! kram på er!

Sova kanske

Hela dagen har nu gått, vaknade nästan för exakt 12 timmar sedan(y)

Ska sova hur länge  jag kan och vill i natt för har ingenting att passa i morgon! så himlans skönt!!

Det går du Raw comedy club på tv! det är riktigt bra faktiskt!

men nu blire sängen! puss och kram


Idol

Jaa det va riktigt bra idag!

Men REZA och EDDIE va dom som uppträdde och sjöng sämst i dag! så jag tror faktiskt att dom hänger löst i dag!

Men nu är det ju de traditionella Circus möller på g! SEAN BANAN ME LOVE! haha...

Men men, nu ska jag kolla vidare :)

puusss på er Snyggingar

Idol nästa

Hinner inte skriva så mycket för IDOL börjar!


Men jag hoppas att mariette åker ut!

Vem tycker ni ska åka ut?

Vem tycker ni ska vinna ?


Tove är grym!




Kraaam!

Inlägg!

MAN KAN INTE SE  ALLA INLÄGGEN, SÅ FÖR ATT SE BAKÅT I TIDEN, SÅ TRYCK PÅ KATEGORIN  "DAGENS OUTFIT"   KRAAAAM


Disney Channel

Jaa! det är verkligen Livet när man är sjuk, det går "bra" program hela tiden! H20 är faktiskt ganska så bra.Och Jonas, Och iCarly på nickelondeon och Magi på waverlly place eller nått:D haha    Och det bästa på dagen, så gör mamma taco paj! det lukar maat i hela huset! mamma och emelie va å handlade förut så köpte dom godis och massa gottigheter som jag unnar mig n när jag är sjuk!,

 och nu när man är sjuk så kan man ju uppdatera hela tiden, men och andra sidan finns det inte så mycket att skriva om då man itne gör så mycket! haha

Ska ner till stallet sen , vilket är ett msåte även fast man är sjuk, därför ska det bli ganska så skönt när Rain drop åker ,  så om jag är sjuk så kan jag bara ligga och sova hela dagen och ine tänka på någon annan! men nu är det ju som det är.


Opps nu roppar mamma nu ska jag gå och äta lite taco paj!

ha det toppen! Kram på er!!

( bild på mig i sommras i nian :)   ) 


2009-11-13

asså jag hatar verkligen att vara sjuk! det är segt, segt och åter segt! men men, det är väl bara att "leva" med det i dag... jag vaknade halv åtta i morse och mådde så illa hade ont i huvudet och frös! sen  så somnade jag om och vaknade 11.57 och kom på Shit jag måste ju sjukanmäla mig! haha, så sprang jag ner till datorn som min bror hade tagit ner och skynda mig in på skolplatsen och sjukanmälde mig:) å nu sitter jag här och kollar på strul! så himmlans bra film faktiskt! Min bror har tagit sprutan igår så han är också hemma i dag.


Bara så ni vet, det snöar ganska rejält ute! men ha det bra


Kraaam


Godnatt!

Godnatt kära läsare!

måste sova nu! ska antingen vara sjuk i morgon eller till skolan det beror sig på hur jag mår i morgon när jag vaknar så måste vara någorlund pigg iaf! så nu blire sängen ( fast jag ligger redan i den?! hah) så blir det en liten sov stund!


 pusssss


Sugen eller vad

På kladdkak smet! mm Jaaa gu va gott! så jag gick ner och gjorde mig lite smet :D haha! å nu ligger jag här och njuter av det goda! hahah! snart ska jag göra mig i ordning och sova, så ha det gott!

Puss på er!


JAG VET ATT NI GILLAR DET HAHAHA!!

torsdag kväll

Ååh vad jag verkligen hatar att vara sjuk! har försökt legat hemma hela dagen men sen vid 2 var jag tvungen att åka in till agenturen igen så det va bara att dra sig upp ur sängen å göra sig i ordning och ses kila iväg!

sen så åkte jag ju då klockan 2 och va hemma halv åtta... lite segt, för jag åkte till jobbet också direkt efterråt för att vi skulle fixa sponsorer inför Mc happy day den 28-29 nov och då ska Jag sitta där och måla barnen så kom gärna dit och bli målad!

sen åkte jag snabbt hem bytte om och åkte tills tallet och släppte in dom, sen hem igen byta om och åka och hämta lille broshan! allt har gått i ett och jag mår så dåligt fortfarande!  + att min bror tog svin influesa sprutan, vilket jag INTE tänker göra, hatar sprutor, klara inte av det, Fy fan! sist jag tog spruta i armen för blod prov fick jag läggas på bår, så nej tack till sprutor.....

men nu ska jag lägga mig, är trött, har ont i huvudet, är sugen på godis! mitt liv är inte kul nu.. Jag vill ha  någon som tar han om mig..varför ska det vara så svårt att hitta... :(

pusss på er


Torsdag morgon

Ligger här i min säng och är sjuk....:( inte kul! men nu ligger jag här och lyssnar på knappen och hakim när Kenza var där:) men men, orkar inte skriva mer, ska lyssna vidare nu (:


ojj sicken dag

jag tyckte att bara min dag i dag har varit mycket! men i morgon är det ju ännu värre...

är upptagen och inte hemma ifrån 8.30- 20.30 skola, agentur, jobb, hästen.Nice bitch! not.....
Först skola till 14.20, sen till agenturen kl15.00- 16.00 , sedan möte med mchappy day + ragga sponsorer till Mc happy day osv 16.30-19.00 , Skynda hem och ta in hästarna vid 20.00.   Och jag som är sjuk å allt...

Nu behöver jag verkligen någon som tar hand om mig!!!

nu ska jag dra mig in i duschen och sen sova, pusss på er!




onsdag

heejj bloggen... asså det är något fel med blogg.se just nu för skrev värsta inlägget men det försvann! så får väl skriva om då:)


Kom nyss hem ifrån skolan,vi hade försäljning och service i morse och en tjej som jobbar som make up och hår stylist va där och höll föredrag, riktigt kul va det faktiskt. man kan tjäna 2400 per dag:O för 1 jobb, efter skatt osv:)

sen så hade vi engelska och lunch, sedan matte i ca 15 minuter sen skulle vi göra någon poängpromenad men jag sjuk anmälde mig istället och gick hem för börjar bli sjuk! inte kul alls..... så sitter här framför tv.n och fryser och har ont i huvudet och mår illa ååå, mitt liv är inte kul nu!

Jag måste bara berätta en sjuk jävla sak som hände i dag på lunchen! haha.. Det var ju nordiska dagen i dag så med andra ord äcklig mat. sen så fick vi äppelkaka till efterrätt, så efter vi hade tagit mat och satt oss så skulle vi gå och smöra våra kväckebröd och lämnade kvar brickorna och gick och smörade, jag hade pillat lite i äppelkakan, men ville  inte ha den ändå för det såg äcklig ut. men iallfall så efter vi kommit tillbaka när vi smöra mackorna så ser jag en jävla äckel blatte tjej, med röd jacka, och ful som fan som har tagit min paj, och jag ser när hon lägger tillbaka min tallrik igen, för vi kom precis då! så sa jag åt henne Fy fan va äcklig du är , fy fan, du kan ju ta å slänga det sen, åå fy fan äckel!
hahah , har aldrig varit med om något innan, usch få FAn va äckligt! haahha


men men, ska snart iväg till modell agenturen för 4 gången på 2 veckor, ca där igår och träffade en ifrån gina tricot, hon sökte byx modeller, så provade jag byxor och hon fottade osv, sen så ska jag dit i dag och i morgon igen :)

ha det bra, pussssss<3
 
Här är då jag när jag sitter med min filt över mig, Brrr vad jag fryser även fast det är varmt i huset?!!!!

heej bloggen

har kommithem precis efter en promenad med mammsen. innan det så va jag i stan och hade möte med agenturen! ska dit i morgon och torsdag också. mycket som är på gång nu, men det är bara att va glad och åka dit men i dag iallfall så träffade vi en som jobbade på gina tricot och letade byx modeller, så provade vi byxor och hon tog kort osv :) riktigt kul!

I dag är det ju även tisdag och det är desperate house wifes! älskar det verkligen så jävla mycket!

Ungefär så här såg jag ut i dag:)
Hade på mig vit tunika och svarta leggins och mina klackisar! love it! plus bara lite mascara! hahah pussspusss


skyndar mig,

ska nämnligen snart kila till bussen som går om 10 minuter för ska på möte med agenturen! så vi hörs sen.


Pussss


tisdag morgon

Heej bloggen, här ligger då jag i min säng och huvudet bara bultar som det kommer sprängas vilken sekund som hälst! jag är hes som en gris och är allmänt Trött på att det ska vara så här just ju.... Men jag ska nog pallra mig upp ur sängen snart och gå ner och äta lite frulle medmamma och dricka te!(Y)  + är förkyld!! åå heeregösses vad det är massor med problem med mig idag!!!! Ååå inte alls kul.
Men jag blir ju glad bara jag tänker på mina fina skor jag som köpte igår! åå är helt kär i dom! Mums!

Men nu ska jag gå ner tror jag och äta lite och dricka te som sagt, ni får ha en alldeles underbar dag, vilket jag hoppas på att få ha!  

Massa varma kramar ifrån mig under mig täcke! (: hihi







KRAMFRÅNLINNEA<3

SKoor!

Dessa skorna Kommer antagligen följa med mig hem nästa gång då jag shoppar! hhihi!

pusssis

SHululu

bloggeen!!!  

har en sån jävla huvudvärk va!! asså fan va ont det gör, det spränger typ i hela mitt huvud! fy fan säger jag bara.
 men kollar just nu på grannfejden och det är väldigt bra! och innan de kollade jag på Ullared! så jävla bra kväll med massa roliga program!

men nu ska jag fortsätta kolla på grannfejden och ta det lugnt!

ha det myys där hemma alla Sötnosar!



OVER AND OUT Hahahaha / Linnea Natalie Klingvall!!!!

Måndag!!

Heej bloggen! va i skolan idag, hade hantverk sen åkte jag jannica susanne och camilla till stan och jag fick äntligen köpt mina älskade skor som jag har velat köpa läge men det har bara inte blivit så, så nu tänkte jag. Neej nu msåte jag köpa dom , så gick jag dit å jag provade dom , de satt pÖrfekt! sen så provade jag och susanne ett par andra skor, hah! shit dom va så höga att man fick ont i hälsenorna;Phahah

Mina nya skor på bild!!


SÖndag kväll med film

nu har hela dagen gått och jag har nyss kommit hem från stallet och ska kolla på ensam mamma söker! sen blire duschen och sova och sen skola i morgon bitti!!

men nu hinner jag inte skriva mer! Ha de bra Pussss



Heej bloggeen

kom hem för en stund sen och handlade lite farsdag present till pappa. kollade även på jacka men hittade verkligen Ingenting! aå jävla svårt, antingen är den för tunn eller för tjock eller inte min stil.....

ååhh! men men, får åka iväg med mamma i veckan och leta.. måste verkligen ha en ny jacka!


nu kollar jag på mammas pojkar! missade det här om dage, och ska snart till stallet och rida..

Ha det bra!

Pusss på er!



heej bloggen

nu ska jag nana tänkte jag, efter en kväll med harry potter  och massa youtube klipp så blire sängen! ska upp tidigt i morgon och handla med mamma :) ha det såå bra, puss på er alle sammans!



Favvo låten!

jag älskar verkligen denna låten!!!


Wha- wha- what did she say
Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say,
Mmmm that it's all for the best?
Of course it is

ville bara säga det:) hihi!

ciao ciao

Heej bloggen en lördag kväll

har jobbat i dag faktiskt  12.30-15.45. det va mys och riktigt soft!  nu sitter jag då och kollar på tv, har precis ätit och varit i stallet. jag och gabriella red ut i mörkret med lama och reflexer:D hah! as nice vare! men men, nu ska jag fortsätta kolla tv, köpte även Godis förut när bussen pajjade och blev stående i centrum :D haha! mmm marabou men apelsin krokant!<3


. pusss på er!



Hallåå bloggeen!

Har precis kommit hem ifrån jobbet, fick sluta lite tidigaare så han med min buss klockan åtta:) de va reallynice! nu tänkte jag att jag skulle bänka mig i duchen och sen flytta upp framför tv,n och kolla på mammas pojkar och lite smått och gott!

Ciao Ciao!


Heej bloggen!

sitter nu på datorkunskapen och skriver detta inlägg för Andra Gången! så jävla segt! men men, sånt är livet. jag känner verkligen att jag har sån stressig dag i dag så det är inte sant! jag slutar klockan 3 , och så ska jag skynda mig hem för att åka ner till min häst fixa mat Osv. sen så ska jag skynda mig hem ,göra mig iordning och sen skutsar mamma mig till jobbet, och allt de, ska jag hinna på ca 45 minuter! förjävla jobbigt asså..... men men.. nu skas jag fortsätta  lite och kolla runt på internet, ha det bra, pusspusss



Sovaa nästa

heej bloggen. ligger nu i sängen med datorn i knät hunder under armen och ett omplåstrat lillfinger med hjälp att våta papper och torra papper hah:D lyckat måste jag då säga!  men hade tänkt att sova nu för ska ju till skolan i morgon, hantverk och datakunskap :)

Vi fick även skol katalogen i dag :D as nice!

nu ska jag nana, puss på er!

Onsdag kväll, inte en bra kväll....

Asså fy fan, jag skulle hjälpa pappa med pellets maskinen för den hade gått sönder eller något, så hade han lagat den så skulle vi fllytta upp den , men inte fan är jag så stark!! jag slant och skärde utt mitt lill finger ganska djupt! fan va ont det gör, pappret är virat runt men blöder igenom! fy fan säger jag bara......



:(:(:(:(

heej bloggen

klockan är strax kvart i 7. ska ner till stallet för 3dje gången i dag, men nu så ska jag ta in hästarna:p sen så skall jag hem, och sen sova! efterlängtat om något! fast innan så ska jag ju ioförsig kolla lite tv :) men ha det bra så länge pusspuss


MER LÄSARE PÅ DIN BLOGG??

VILL DU HA MER LÄSARE PÅ DIG BLOGG? Tro Mig Det Funkar!! Klicka in på denna länk och läs och bli medlem, sen börjar du bara värva!

http://www.viraltrafik.se/?klingaan

Hej bloggen!

Sitter nu framför tv,n efter har varit ute och gått med min hund. känner mig väldigt hurtig faktiskt! va ute och gick i ca 45 min, ganska kallt var det, men den hunden blir då aldrig trött! nu så ska jag dra mig ner till duschen och ta en skön varm dusch och bara njuta! jag bloggar mera sen. Ha en underbar dag, för det kommer jag ha. Pussspåer!

Tisdag 3 nov!

Heej bloggen !


sitter här framför tv,v och kollar hells kitchen. mycket bra program om man säger så:) tänkte gå och lägga mig snart, börjar känna mig lite små sjuk :/

Ååå jag älskar och sitta med Cindy i knät och känna hennes bebisar i magen sparka! det är så gulligt!

Idag fick jag även reda på betyget på sv arbetet, fick starkt VG på både muntliga och skriftliga! nicenice :)

puss på er !

tänkte ni kunde få er ett gott skratt!

Så jävla Klockrent!hahahahah



Måndag!

första dagen efter lovet! Inte så kul att gå upp tidigt på morgonen för att dra sig till skolan, men vad ska man göra :) Just nu sitter jag och kollar på Projekt Runway! det är ett riktigt bra program! nu i december så kommer en ny säsong av det, och linnea kommer vara bänkad framför tv,n!
 
Jagkommer nog sitta ganska bänkad framför tv,n i kväll, det är ju grannfejden Silens libary och massa:D men men, nu ska jag dra mig till stallet! det är verkligen mörkt asså! usch och fy hatar mörker och regn. men mamma skjutsar ner mig!  ha de bra kram kram

Lördag!

Nu är klockan ca halv 1 och jag är ganska så trött, ska upp tidigt i morgon för ska rida med nessa(:  Men puss på er så länge!

RSS 2.0