Nattstad nästa!

Flyttar under dageni dag till nattstad!

så nya bloggadressen

http://nattstad.se/LinneaK

Hoppas att ni följer mig där!

Har varit en bra tid här på blogg.se , fast mycket strul och allting har hackat!


Pussss på er!

Äntligen!

har jag fixat ett internet! fast sånt som man sätter in i datorn! men det går lika bra!
men jag har väl inte så mycket att säga nu förutom att jag ska iväg å jobba och sen när jag kommer hem, runt 11 -12 så ska jag väl fixa lite med min nya header, och sen så småning om flytta över till nattstad! men än så länge är jag kvar här!

Men nu ska jag iallafall dra mig för ska börja jobba om 1 timme! så ha det bra pusss på er!


 

här är iallafall en bild ifrån en plåtning till min portfolio jag gjort i vintras!


Valentines day ( eller hure stavas)

Dagen bÖrjade bra! Jag och min syster åkte till jenssens !! Kan inte få nog av de stället asså! Och det va jätte gott! Vi var väl borta i ca 2 timmar, sen så åkte vi hem så nu e vi hemma igen och käkat kladd tårta och ska snart sätta oss med chips och massa god saker och bara njuta framför tv,n. Får se om detblir någon fest ikväll om jag drar iväg , får se är ju fortfarande lite sjuk och så ska nog vara hemma ikväll! Men jag hoppas ni får en bra alla hjärtans dag! Pussar och kramar

Nattstad nästa

Hej god kväll god morgon! Sitter på bussen hem ifrån jobbet nu. Att vara sjuk och jobba är verkligen en höjdare(y) eller kanske inte?! Men när det kommer en snygg kille och handlar av en innan man ska sluta och bildar klubb med än blir det bara bättre! Älskar sånt! Iallafall det som jag tänkte berätta var att under en kort snar framtid flyttar jag över till nattstad.se men allt det ska jag fixa när mitt internet börjar fungera igen!! Har tänkt på det sen i december nu men det har bara inte blivit av med nu ska jag börja med de iallafall:) men kommer blogga här i bland någongång för er som väljer å tjika in här!:). men jag hoppas att nu har fått en bra lördags kväll och kommer få ännu flera bättre kvällar nu underlovet(y) fick ett samtal + 6 st missade nu efter jag slutat av käre Markus om jag ville komma på fest men ytor jag bangar det.. Är inte så pigg och har inte ens gjort mig i ordning sjot liksom kommer direkt från jobbet! haha nej men det kommer somsagt! Lovet har bara börjat!! så ta't lungt å chilla på't så kommer allt gå toppen! Tjing tjing

..

God morgon! Eller kanske god eftermiddag för min del.. Vaknade och gick upp vid halv 10 i dag:) det va skönt för en gångs skull att gå upp så tidigt!:) hann å äta frukost och göra mig iordningnoch har redan varit inne i stan en liten stund, tog med mig min lilla valp Nelly så hon har fått åka lite tåg och buss och lärt sig träffa lite människor! Det gick jätte bra och nu så sitter vi på tåget hem! När vi kommer fram till Lindome ska vi gå en liten promenad och sen ta bussen hem igen:) alla tycker min hund e så sööt!:) och det är så sant(y) haha!! Men ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare:) pusspåer!:)

Myskväll

Har legat och sovit inprensip hela eftermiddagen! Väldigt skönt men känner mig inte frisk på långa vägar! Ikväll så ska jag försöka få i mig lite mat och sen kanske lite godis! Sen bara ta det lugnt! Måste bli frisk! Asså jag förstår mig inte på västtrafiks okunniga blatte chafförer?! Dom väntar inte 2 minuter om tåget e sent så man får vänta 30 min på nästa! Dom är otrevliga, kör i diket, kommer aldrig i tid, gör så man missar eller får stressa på 2/1minuter springa under bron för att hinna med tåget . Eller när bussarna är för tidiga så är tågjävulsl kapen 40-50 minuter sena när dom ska gå var 15 minut!! Åå blir så jävla trött på västtrafik! Jag vill bara spy på dom!!

Sjukling

Åkte till skolan tidigt nu i morse för att lämna in mitt antiken arbete! Det hoppas jag att jag får bra på! Är ju dessvärre sjuk så jag åkte dit lämna arbetet klämde i mig lite tårta för fina Sofia Kjellman fyller år i dag!:D. Grattis älskling<3. Och nu är jag på väg hem igen! Hatar å vara sjuk mår illa och hela huvudet dunkar min hals gör ont!! Faan inte nu när det är sportlov och allt!!! Kul att tåget sitter fast i lisebergstation!!sånt här gör mig vansinnig men nu rullar det igen(y) får se hur länge de varar?! Men som sagt jag är ju då sjuk så ska försöka bli frisk och bra inför lovet!! Ha det bra godingar! Puss från eran älskade förebild!;)

Huvudvärk

Jag har sån grov huvudvärk! Mitt huvud bara dunkar! Jag mår så dåligt!! Så tror jag tar lite ledigt ifrån bloggen idag. Kanske ett inlägg ikväll om mitt internet funkar annars skiter jag i det! Har jätte ont verkligen och mår illa och massa hemskheter! Men ah så nu vet ni! Ha det bra idag så länge:) puss på er!

Efter inspelningen av postkodsmiljonären!

Asså du måste skoja med mig är inte Rikard den snyggaste mannen i hela Universum ?:o han är ju verkligen helt perfekt överallt!! Mums! Tog några bilder under inspelnings pauserna:) ååh jag p jannica är med i tv:D den 19 mars halv åtta innan letsdance! Haha så bäst är vi! Snyggast ever!;) men om mitt internet fungerar när jag kommer hem så lägger jag in lite bilder då:). Står just nu på en full knökad pendel står och vinglar som en jävla kärrning haha!! See ya Later sötnosar puss

Postkodsmiljonären nästa!

Nu sitter vi å väntar på att komma in typ, eller vad vi gör! Haha men det kommer å bli skit kul hoppas jag:) men jag bloggar mer sen om hur det va och hur det det gick till och så! Men ni får ha det så bra så länge bitches! Puss på er!:)

Bildlektion och träningsvärk

Sitter på bildlektionen och snuvar sönder! I dag så ska vi vara med på postkodsmiljonären och jaa det kommer ju verkligen bli kul... Eller inte! Kanske? Vem vet programledaren är snygg iallafall! Men nu ska jag fortsätta att måla eller tjöts med mina älskade kompisar !! I'm out! See ya later!

Förlåt för flippet innan!!

Men jag fick panik och visste inte vad jag skulle ta mig till så jag tog mig ut mina agritioner här på bloggen! Men så ni får h överseende med det sötnosar!! Puss på er<3

J*vla ååhh

Jag är så jävla trött på dig ditt beteende om man ens kan kalla det ett beteende Det är mer ditt sett att vara. Absolut ingenting. Du gör ett försök att vara som nån /några med be your self innan jag smäller av på riktigt!!!!!! Jag pallar inte mer!! Det som va droppen va i dag!!!! Jag vill va själv ibland shit! Asså jag vet inte vad jag ska göra. Och mina älskade vänner säg inte att jag inte har försökt för det har jag men jag vet inte riktigt hur länge till jag orkar.

Morgonstress

Vilka upplever inte morgonstressen? Jag om någon är väldigt bra på att uppleva den varje morgon! Att bestämma sig för att gå upp en viss tid sen så skiter det sig helt och man går upp precis så man knappt hinner göra sig iordning och sen stressa ut till bussen! Det är så typiskt mig på morgonen! Usch jag hatar det! Som i dag tex skulle jag vara ute i god tid och gå upp halv sju men kommer upp fem i sju så får stressa som fan! Inte det direkt roligaste en tisdagmorgon! Men det är väl sån man eller ah jag får leva med :( men nu ärr jag snart framme med pendeln här så vi hörs senare! Puss sötnosar

Panik!!!

Mitt internett fungerar inte!! Snacka om panik, vi hållerbpå att byta bredbands företag men nu fungerar inte hemtelefonen häller!! Aja jag får väl blogga på mobilen utan bilder på 5 dagar!!! Hoppas det börjar fungerar innan sportlovet!!!! Ååh nu är jag pisst på snön!! Gå å dränk dig. !! Nej nu ska jag dränka mina sorger med godis!! See yaa later bitches!!

Musikförknippar jag med vissa vänner!

Asså det är helt konstigt detta men jag satt och tänkte på detta när jag lyssnade på min Iphone spel lista på vägen hem. Jag tänker eller ah förknippar vissa låtar med vissa människor/vänner. Det är ju folk jag pratat med antingen mycket eller inte. Det är lite Olika. Detta kanske är lite privat men skit samma, alla har vi hemligheter och detta är en lite rolig hemlighet som ni måste få veta, blir ni vänn med mig så förknippar jag e oftast med en låt. Det kan vara någon låt som ni  ofta lyssnar på mycket när jag är med er eller som jag kanske lyssnar på när jag  inte tänker men den personen i mina fall killar kommer upp i hjärnan för vi alla sitter å tänker på killar, oavsätt om man e attraherade av dom eller inte. Men detta är iallafall några utav mina låtar som jag förknippar med vänner / kill kompisar eller ah ni fattar ! haha

Dj earworm -United state of pop 2009 * Jannica Järviste, klass kompis ♥
Akon - Sexy bitch *  Ullis, mitt ex, jag tror jag lyssnade på denna när jag va tillsammans med honom eller om när jag va ledsen efter vi hade gjort slut så fick denna låten mig å tänka på honom. sommarens party låt för övrigt.

Ke$ha - tiktok * Martina , klass kompis♥
Tinchy stryder ft. daddy - number one * Jimmy , killen som jag och Lousie praoade med, eller ah han jobbade på the studio. Han var Bi sexuell och Skit snygg!
Michael Jackson - dirty diana * Billy kompis , den spelade han mycket eller inte mycket men ändå varje gång vi va med varandra.
.
Olw city-fireflies
*. Viktor "flingan"Ljunggren , fråga mig inte varför med när denna låten kommer på så då tänker jag på honom. En vän till mig genom skolan fest osv:). Men ah som ni förstår så är jag bara sån, vem det än gäller , har även några till som jag inte skrivit upp. Men jaa det är sån jag är så lev med de;)

Gympa ångest

Har precis haft gympa, fick regäl ångest för att jag inte varit med, och har inte tränat på länge. Och shit de märktes! haha

sitter på datorkunskapen Men söta Jannih och vi håller på med Antiken bilderna på Photoshoot. Och jag är en sån roockey på det! haha..
men nu måste jag skynda skynda!!

pusss!




Dolph lundgren! bara till att älska honom!


Ångest

eller inte, jag är färdig med min Novell!
Om ni ville veta! va stolta över mig, jag är duktig när jag väl pluggar!
nu  ska jag kolla på Blåsningen och sen kolla vad jag ska ha på mig till skolan i morgon.
Ni får har de faboulos!
 


Shoppningadrenalin

Nu är jag hemma igen efter en shoppingtur med Mammsen, nu är det Plugga Plugga som gäller, inte för att jag tror att jag kommer börja ellernått någongång men man kan ju Alltid hoppas! (y)
Ska skriva klart min novell tills tisdag och antiken arbetet tills fredag!!! och  måste få bra på det för hade Ig varning i svenska i höstas för att jag inte hade klarat aniken provet! aja, men det fixar jag, jag kan allt! haha!! Nej asså det e sant, jag kan faktiskt allt fråga mig någonting bara! Fabulousoooo!

Nej men köpte iallafall 2 par skor ifrån scorett och nilssons( nilson?! hah )
och 2 blusar och 1 cardigan ifrån mq. men aja, Skolpliktsplugget kallar!

See you at the dark side!


oplanerade dagar

Asså i morse så gick jag upp klockan 7 bara för att göra mig i ordning bra för att åka med bussen halv 9 till praon, men neej så blev dee då inte! lousie smsar mig när jag sitter ich väntar på pendeln 8.53
å säger att hon har mens verk och har spytt å tror inte hon kommer palla hela dagen,
 jag ba faan! har jag liksom gått upp i onödan,
för jag vill inte åka dit själv när vi ska vara 2 stycken det kommer bli för stressigt,
 jag kommer inte palla det, kommer typ svimma eller nått!

så jag åkte hem och nu sitter jag här ska iställer ägna ( stavas de så?! hah ) med
att plugga plugga plugga, och så ska jag ioförsig åka
å shoppa med mamma, kolla på ett par skor, och
färga hennes ögon bryn och ögon fransar ! haha (:

 måste bara fråga en sak, ska man få Mensvärk at cerazette , har ju gått på dom
ett tag men inte fått några bivärkningar men nu har jag
ont i äggstockarna ibland
precis som mensvärk?!
hel knasigt!

Men nu ska jag kila ner med tvätten och sedan så ska jag åka 
iväg med mammsen ! hoppas ni alla får en trevlig dag!


Salem al fakir


Detta är första gången jag någonsin gillar en låt så mycket när jag lyssnat på den
på melodifestivalen! Shit!!! Salem al fakir är så jävla duktig! lyssna på hans låtar på spotify! Han är
Rejält bra, och jävligt snygg!

Salem Al Fakir Top Hits

denna låten måste ni känna igen ;

Salem Al Fakir – It's True

( OBS . länkarna funkar bara med spotify annars får ni söka på youtube (:   )
Salem al fakirs bidrag i melodifestivalen!


UPDATE:  Svt tog bort mitt video klipp så det funkar inte nu, men om ni vill ha det så maila mig så kan jag skicka det!

UPDATE IGEN! haha : svt tilllät mig å ha den ändå! så varse good Enjoy!

Hemkommen!

Det är skönt att kommit hem igen!
Asså ibland älskar jag bara å jobba asså! haha helt seriöst!
det va någon killa 20+ som va där med sina 3 vänner 2 tjejer å 1 kille,
som man trodde va att dom det va 2 par men icke sa nicke! hahah
Ena tjejen kom fram till mig och frågade om hon kunde få låna en penna, jag tänkte
liksom inget konstigt med det men haha  han skrev på en lapp till mig, så kom tjejn fram till kassan när jag hade gått bort för att hämta morötteroch gav lapppen till mimmi å sa, kan
du ge denna lappen till hon tjejen med rosetten i håret, min kompis
tyckte att hon va söt! haha å mimmi kom springandes mot mig, hah asså jag dör! sjukt
pinsamt! hahaha

Killen, vem är du?`haha!

Skåningen med mössan!






Tequilbitch.blogg.se ,   Älskar dig flickan!


God morgon!

Har precis gjort mig klart inför jobbet!
ska jobba 13-17, segt men gött, har inte jobbat på ett tag! (:

Sen i kväll har jag lite olika planer på vad jag ska göra! men får se hur det blir!
I går på girls nigth va det Helt underbart kul! proppen gick och sofias laddare till Iphonen gick isönder!
haha sötnos!
Men men, sånt som händer!

Jag har planerat inför ikväll iallafall att göra om min 
design på bloggen, så ni får stå ut med att det kommer se lite konstigt ut ikväll! en ny header kommer
också inom kort!


Men nu måste jag ner och käka frukost! ha det sötnosar!

Pussss

Här sitter jag å käkar godis! inte de nyttigaste till frukost ,men vadå liksom!


god kväll!

Sitter ´hemma  hos jannica nu och s´pelar jag har aldrig och kort spel! Girls nigth! Love it!!
hoppas ni har haft en bra dag! det har iallafall jag! Först Jenssens med Favvo Flickorna sen stan ioch sen hem till jannica! Nu äre helg! får se vad soim händer i morgon, har 2 planer för i morgon! flörst jobba sen får jag se vad som händer på kvällen! :)

men nu ska vi gå till bussen!

 puss på er sötnosar !!



Mee And Jannih In Lektionen på svenskaan! Älskar dig tjejen!


Go kväll!

Någon som vet nått bra som går på tv ikväll! jag har verkligen as tråkigt! sitter i soffan och ger min bror hand massage och huvudmassage. har nyssockså gett pappa handmassage, man måste ju smöra lite! haha nej men det vahan väl behövd eller vad man säger;s haha!

men nu har jag iallafall fixat mina naglar! är jätte nöjd! dom blev Asssssssssssss bra! jag e så himla naturbegåvad asså! jag vet, du är sååå avundsjuk på mig! hahah.. skämt å sida sötnosar!

aja, får väl ta å hitta på något innan jag blir fet!:O OMGGGG! haha.... hörs senare eller så hörs vi i morgon! :)



MIN NYA SLOGAN!


Mina RIKTIGA EGNA NAGLAR SOM JAG MÅLAT SJÄLV!!
 - jag vet jag har naturbegåvning , hihi!



God dag kanske man ska säga

eller kanske god eftermiddag(y)  kom hem ifrån skolan för en stund sedan! och nu sitter jag här i soffan och håller på med mina naglar! har ju haft akryl i 6 veckor nu, och Ja dom har växt och blivit för långa så tog bort dom idag :) mina Egna naglar är faktiskt långa själva nu så håller på och stärker dom och målar fransk :)

Sitter även och smaskar på några pollys! Underbart!

I dag är det torsdag. och en tråkig torsdag,finns inget å göra. funderar på att åka å sola snart! haha.. om jag orkar! har ju prov i morgon så får se om jag hinner!

Men kära blogg läsare, nu måste jag återgå till målandet av mina snygga naglar! ha det Gorgeous!

Pusss


Aftonbladets blogg "award"

I kväll som dom flesta blogg "nördarna" vet så håller aftonbladet i det stora blogg priset i år i samarbete med samsung och blogg portalen .
 

Tjika in på http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article6538782.ab   om ni vill kolla Live!! de gör jag iallafall!


Dom som jag vet är att Kenza är nomenerad till Årets personliga blogg och Mode blogg.

UPDATE ; Kenza vann pris för årets mode blogg!






Och Foki är nominerad till årets Personliga.



Elin kling är även nominerad till Mode.



Undra vem  av dessa som vinner något pris? skulle vilja veta mera vilka som va nomenerade med det stod inte på deras hemsida längre. bara å vänta på svaret!

Är du lika nyfiken som jag e? haha:D




Dagens outfit



Dagens Outfit
* Kavaj -sisters point
* Leggins - H&M
* Body - Gina
* Midjekjol -Gina
* massa ringar+ halsband
*Rosett i håret - Glitter



Hemma efter skolan!

Det gick hyfsat bra att ta sig till skolan faktiskt.
satt i kö i ungefär 30 minuter å dom 15 minuter sent men hon
sa att det inte gjorde nått, hon fattade det efter som vädret är som det är! As bra!

efter skolan så drog jag in till stan en liten snabbis! fick mig handlat lite iallafall!
 
En t-shirt tunika ifrån BikBok



2 st leggins ifrån BikBok


mjukis dress byxor ifrån Gina Tricot


En tröja ifrån  Gina Tricot


Armband Ifrån BikBok


Ring ifrån BikBok



Jaa detta va lite utav de jagt köpte idag :)
nu ska jag ner å kolla om vi har något gott i skåpen(a) hah å dricka te!!

kisses Bitcheees


God morgon!!:)

Har precis vaknat , ligger fortfarande i sängen, dagen börjar med sexy bitch på radion och ska nu kissa! Sen blire skola för hela slanten! Kommer bli en bra dag! Kisses bitches!!

Vinnare av Paradise hotel 09/10

Bleeeev Jackie Ferm!


Oväntat?, nej inte direkt.
Jag ville att hon skulle vinna så det va ju bra.
Men jag förstår inte hur folk visste att hon skulle vinna ?



Jag tyckte både att jackie och patrik hade ett skyst spel under hela paradise! Helt klart värdiga vinnare!

Under pistolduellen bevisade dom båda att dom var värdiga och Skysta vinnare!!
Grattis Patrik och Jackie!


Tyckte ni att rätt person vann ?


Snö

Jag ville bara meddela er att det snöar ute. Mycket!



Å så här såg det ut i danmark!



Och så här ser det ut nu!




NELLY gillar snö, haha!



Final i paradise hotel ikväll!


De som har gått till finalen är:
Franseca - pontus
Kristoffer - erika
Jackie - patrik

Klockan 22.00-23.00 på kanal 6

Som ni alla vet så är jag stort fan av Paradise hotel! kan inte ungå att inte kolla det.


Ni som inte kollade igår så va det så att kristoffer och erika fick ett kidnappnings uppdrag, och dom andra skulle gissa vem dom hade lagt i buren, gissade dom rätt skulle kristoffer och erika åka hem gissade ingen åkte de paret i buren hem och gissade dom fel skulle dom åka hem, alltså dom som gissade! Men ingen gissade och Kristoffer spelade då ut Andreas och Greta!



Men i dag är det final och allting kan hända.  Vilka håller ni på, eller kollar ni ens på paradise ?


God kväll!

Nu är jag hemma igen efter plåtningen med Magdalena! det gick jätte bra :)

nu ska jag ner å baka choklad kaka;D
som tar 3h allt som allt, så hinner inte sitta här å häcka!

puss på er!!


God morgon alla piggeliner!:)

Sitter just nu på bussen på väg till min kära skola. Inte så värst utvilad om man säger så!! Haha men men.. Vi hörs under dagen bitches puss på er!!:)<3

RSS 2.0