Hemma igen! (y)

Resan gick bra förutom att tåget va försenat i först 1 timme för att ett godståg på öresundsbron hade gått sönder och sen för att det va kaos på malmö centralen. och Sen så va vi tvugna å hoppa av i kungsbacka för att det hade hänt något på göteborg central, ett tåg hade spårat ur eller någonting. aja.. e hemma nu iallafall! men nu ska jag ner till min familj och bara gosa och kolla på tv , väskan ska jag packa upp sen!


Pusss på er! :)


På tåget hem!

Sitter på tåget just nu hem. Tåget är 56 minuter sent hur roligt är det då.. Och så va det tydligen nån olycka som hade hänt i Göteborg central , så tur att vi ska av i Kungsbacka då! Haha gött mos! Ser ya later bitchees

På tåget hem!

Sitter på tåget just nu hem. Tåget är 56 minuter sent hur roligt är det då.. Och så va det tydligen nån olycka som hade hänt i Göteborg central , så tur att vi ska av i Kungsbacka då! Haha gött mos! Ser ya later bitchees

God afton! :)

sitter å kollar på irobot nu och väntar på att carro ska bli färdig med maten!mums säger jag bara!!!

ska nog hjälpa henne lite med salladen så den blir perfa;D

Ha det bra så hörs vi i morgon! jag kommer hem i morgon vid 3 så då kan jag svara på era samtal ni som ringt mig, ni vet vilka ni e :) å messa å sånt!

Pusss på er! ha en trevlig kväll!

En liten video från igår då jag skulle lära mig lite mer danska... gick väl hmm sådär! haha


Mer bilder ifrån gårdagen!







Kissie posen haha!




En shoppning runda

Godmorgon!

Nu har jag vaknat igen efter en jävla rolig kväll ute i danmark! man kan ju inte säga att dom inte har snygga killar.  men danskar är inget för mig men man såg ju iallafall, så va de även svenskar där! å dom tänker ju då ganska smart, att med färga över till danmark för 20 kr och dom är 16+ så kommer dom in  på krogen i danmark men inte i sverige, så va gör inte vissa då, jo dom åker till danmark bara för att kunna gå in på krogen! haha men det är så värt det!(y)

Men iallafall,, nu ska vi snart käka pannkakor och lite sånt, och sen bara ta det lugnt hela dagen med film mys och kakor å chips å gottigott!

Men här kommer lite bilder ifrån hela dagen igår, men kameran fick inte plats i min väska sen när vi skulle ut så där har jag inga bilder ifrån... lite tråkigt, men skulle inte gå å ta kort ändå för deva så jävla mycket folk där inne! helt sannslöst!







Hemma efter en hel rolig kväll ,people!

Hemma efter en hel rolig kväll! Åååh vad jag älskar att vara 16 och i danmark å vara lång å se äldre ut , Yeeeaah! Nu blire lite mat å spise å sen sova med min sösterpige emelieee! PUss å hej, lever pastaj


Ut i kalla luften!

Nu ska vi om typ 2 timmar dra oss vidare! hoppas ni alla får en bra fredag! puss på er!

Paljett kavajen är på och är redo att parta!




Hemma igen efter en dag på stan (y)

Fick mej köpt lite grejer iallafall! i kväll så ska vi ut, ska bli himlans kul!
här kommer lite bilder från grejerna jag köpte! :)

Godmorgon!

Nu hinnerjag inte skriva för vi ska dra ner å handla mat å kolla i affärer ! Pussss


Godmorgon!

Har precis vaknat här i Danmark, ska in och duscha snart och sen ska vi in till stan å köpa mat och kolla lite i affärer! ska as kul! men ni får ha det bra så jag hinner å duscha! pussss

Nu e jag framme i danmark!

Resan gick bra och jag är äntligen framme! nu kollar vi på svensk tv! å carro bäddar! as göööt!

hörs i morgon bitchees!







Heej mina söta läsare!!

Har precis kommit hem från skolan! hade en as rolig försäljning och service lektion! haha kommer film på det i slutet! :)
stack in till stan efter och köpte en mascara och växlade pengar inför danmarks resan idag! :)

Som ni vet så åker ju jag till danmark å datorn följer ju så klart med så bloggande blir det med fina bilder ifrån våra kvällar! :)



DRÖMMAR

Asså jag måste bara ta upp de här om drömmar... jag drömmde sjukaste drömmen i natt. Jag och min kompanjon Camisen aka camilla lönn skulle åka till hönö och för att komma till hönö var man tvungen att åka ut först med en stor stena line båt mfast 1/4  av en stena båts storlek med inga ytter osv, ah ni fattar asså Ingen färga utan en Båt. Och den båten nådde inte fram till land så för att komma till hönö då så fick man ta som en Kanot fast den såg ut som en sigthsing båt fast mycketmindre, platser för 10 pers, och man satt 2 och 2 och  tätt bakom varandra.

Och denna båten då hade inget tak! haha... och så när vi skulle med denna båten så va det jätte mycket storm ute på havet, å sen vaknade jag av alarmet! hahah.. så jag fick ju inte riktigt veta hur detta slutade liksom...  De hade varit Väldigt intressant faktiskt! haha..

Men det jag ville komma fram till va 2 saker för de första; Varför vaknar man alltid i sin dröm innan det roliga har hänt?!

och det andra,:när jag väl vaknade så hade mina pyjamasbyxor åkt av och ena benet var trätt över min högra arm ! hahahaha.... fatta att jag blev häpen asså! sjukt jävla fundersam blev jag då alltså! hahah

haha jaa kära läsare, detta har varit mitt bekymmer i dag! hahah! men nu ligger jag i min säng och är snart redo för att sussa! ha det underbart! puss på er!

DANMARK I MORGON!!!



heej söta blogg läsare

Bara så ni vet är detta mitt 400;de inlägg! Grattisbloggen!


Vi skulle ju varit på postkodsmiljonären i dag, men Som vanligt så blir det Aldrig så som kicki planerar.... Åååh blir så jävla trött på henne ibland!såå åkte jagt till skolan helt i onödand va där i 1 timme 12.30-13.30 å hade matte. kul liksom! ajam iallafall så efter skolan så  käkade vi på Jenssens! As gott verkligen , och billigt! så dit ska man hällre gå än till donken, så mycket mer värt!

I dag är det onsdag.... Går seriöst INGET bra på tv..! jag får väl ta å åka till solariumet.. ahha jag kommer få hudcancer, omg! haha..

I morgon som alla söta läsare vet så ska Snygga jag till danmark men min Snygga syster, vi ska till min snygga syster caroline och ha det jätte trevligt!! omg snygga familjen!haha!

ne nu  blir de å ta de lite lungt! ska nogta bussen om 20 minuter.. får se hur de blir!

puss sötnosar







Jackie skriver lite skvaller om paradise hotel deltagarna!

Tjikade nyss in på jackie Ferms blogg och där hittade jag lite Färska nyheter om paradise hotell deltagarna hur dom "lever idag" i sverige.

Så här skrev hon :




Catja och Andreas är tillsammans efter paradise. Om de förnekar det, så det är konstigt.
Med tanke på att Andreas bor hemma hos Catjas mamma. Catja har inget jobb, utan lever på Andreas. Som tydligen har
det bra ställt när det gäller aktier och sådant.
Catja har vart i Thailand, på Andreas bekostnad (och i Dubai). Då andreas stannade hemma hos Catjas mamma.
Catja berättade för oss i Paradise att hon aldrig skulle försöka sig på "idol" dylikt.
Eftersom hon gillar att sjunga. Hon ville vara med i idol och hamnade i paradise hotel.
Klippet ligger längst ner....

Liar Liar!!!

Andreas är Catjas knähund som har flyttat ända från Gbg för att vara med Catja. Hennes bitch.
Lämnat hela sitt liv, har inte sett han göra en massa jobb, så det måste vara enbart för hennes skull.

Erika har legat med både Kristoffer och Cimon här hemma i sverige. Mest Kristoffer. Då han övernattat hos
henne många många gånger.
Krisoffer: Anneli två gånger i veckan, erika tre gånger i veckan! Och så byta efter förmåga.

Jag har legat med Patrik här hemma i Sverige och Stefan! Och inte den vanliga ställningen med stefan,
utan number two! Just det, med Daniel Da silva, efter sms rouletten. Det fick jag absolut inte säga.

Cimon gör allt för att lyckas med sin karriär. Och det kommer han att göra, då han lugnat sig efter media kåtheten.

Franscesca och jag bråkade jätte länge. Eftersom någon hade spridit ett rykte om att jag gick runt och sa
att Frassan tar droger. Vilket inte stämmer. Personen som sa att jag sagt det, var Catja.

Efter programmets slut. Så fick alla åka till ett lyx hotell och ha lite extra semester. En sisådär två tre dagar.
PÅ Hotellet, vänder Pontus personlighet totalt. Han dricker sig stenpackad, flörtar och ger tjejerna skamliga och äckliga
förslag.
Han mordhotar dessutom flera stycken. Vissa av deltagarna blir rädda och gråter.
Erika ligger med stefan i poolen, framför barn familjer mitt på dagen, en timme efter med Kristoffer. Samt trashar deltagarna sina hotellrum.
Dem stänger baren och hotar med att slänga ut deltagarna.
Alla bråkar samt lyckas ha det bra. Det finns en film jag skulle lägga upp, gör det imorgon.

Någon. Har spridit rykten att Stefan har tvillingar i staterna. Samt att det finns filmer då han gör saker med sitt ass.
Stämmer INTE, eftersom alla pratar om det så vill jag avsluta det ryktet.

Ni ser, dokusåpan fortgår. Och den är värre här hemma! Eftersom min förra blogg var galen, men rätt lugn.
Så passade det med ett invignings utbrott!
Jag gillar alla personer jag lagt ut. Undrar hur de kommer att reagera? Man får skylla sig själv om man blivit offentlig.
Eller hur? Det gör jag.
Kanske skadade jag för mycket nu. MEN, om man skjuter kulan, kommer den ALLTID tillbaka.
Så jag får min dos senare, promise.




Detta skrev jackie ferm i sin Blogg



2010-01-26

Hela skoldagen är nu slut! så himlans skön! Som vanligt så hamnade vi i diskusion om våran engelskalärare som här helt ute å cyklar. Så någon dag snart så ska vi ha möte med rektorn å hennes chef osv, så föör hoppningsvis får vi en ny engelska lärare!

I morgon så blir det postkodsmiljonären med klassen! ska bli jätte kul(y)
Mina gossenallar jannica å camilla va ju sjuka i dag inte kul! :( och så ska Amanda byta linje och Elin... usch så tråkigt! men det är ju så, folk som hoppar av osv. men jag sitter fast  här iallafall, klart att man tänkt någongång men det är makeup artist jag vill bli och ska sen också bli frisör på sidan om så jag tänker inte byta!

Dagens Dresscode!


SKANDAL!!!

Asså i kvällens Paradise hotell va det helt flippat! Dom fick välja nya partners och ha ögon bindel på sig Fransesca ställde sig hos andreas  ( som kom tillbaka ) och jackey vid stefan, Erica vid simon, Greta vid pontus och Luiza vid patrik och då blev bara kristoffer kvar och blev singel. Han fick då ett uppdrag att få en tjej att sova hos honom, han valde då den lättraggaste tjejen jackey ( sääkert 4 killen hon har sex med i tv  ) Och Kristoffer fick inte säga det till någon. Efter detta dagen efter så fick han ett nytt brev och då hade han 3 minuter på att välja BORT vem som skulle åka ut paradise av stefan och jackey, och då valde hans stefan!!

Asså paradise hotel är inte desamma utan stefan!!

Saknar att se snyggebrandmannen stefan i rutan! mums!!


En liten shoppingtur efter skolan!

köpte med mig lite onödiga grejer hem efter skolan!
men ändå bra att ha grejer(y)


Foki anmält Hotgossip!

oO ni inte vet eller kanske inte läser den bloggen , men dom hade iallafall skrivit ett inlägg om att foki kopierar inlägg ifrån en sida! så Hotgossips.blogg.se blev Anmälda och borttagna ifrån blogg.se ,men nu så har dom gått tillbaka till sin gamla hemsida som uppdateras varje dag!!


http://hotgossips.rewebb.net/


Dagens Outfit!


Heeey bloggis läsare!

har nyss kommit hem ifrån skolan! va en chill dag i da! å nu sitter jag här hemma bara, ska skriva på min novell sen den ska vara färdig i morgon.. eller ah kladden!

snart funderar jag också på att sola! Men de blir ju inte av som vanligt efrter som jag aldrig orkar åka dit, haha! aja, skit samma! nu ska jag åka dit! men typ vid 6 så kanjag plugga innan!

nu blir de lunch!!

Avokado + macka med ost och gurka + äpplejucie!




Min nyaiPhone!!! Loveit


Heej kära blogg läsare

Nu är det andra gången jag skriver för att blogg.se dampar sönder!

Men iallafall! jag vet att jag inte haft första prioritet på bloggen för att jag har haft massa andra roligt för mig! :)

igår så va jag med en vänn. Jo , nu undrar ni varfrör jag inte sägter vem det är, Just för att detta är min blogg och jag har gränser på vad jag berättar å jag vill inte gå in på mitt privat liv här för er!
Vi hade de jätte trevligt iallafall, passade mina hundar + min valp å va ute å gick en proenad med Joey i typ 45 minuter.Sen drog min kära vänn vid ett typ.  Sen gick ja å sov med hundarna å passade dom hela natten! mysmys!


Sen nu i morse så åkte jag å jobbade 12-19, men jobbade över 45 minuter till 19.45 för attdet kom 2 stora bussar med minst 75 ungdomar ifrån danmark! så jävla segt! å vi va 2 stycken i kassan...

I morgon så blir det stena line med klassen och styla  Pensionärer! ska bli fett nice;D

Men nu ska jag fortsätta kolla Johan falk! Kiissseeesss bitchees


Nelly min söta hund som ja passade




Jag har blivit mera blondiiie




Hahah så jävla fail, läste de i tidningen i morse på jobbet! haha...


så här snygg e  jag när jag jobbar! hihi





Godmorgon bloggen!

asså förlåt för himla dålig uppdatering men nu är de ju så att ajg har fått min älskade Iphone 3gs så jag leker med den hela tiden! haha! men snart så ska jag iallafall iväg till ica å köpa lite mat och godis till ikväll till mig å syrran! ska också vara med en kompis senare!

Men så nu drar jag mig, ni når mig på telen!! pussss


Män som hatar kvinnor

Sitter å kollar på män som hatar kvinnor'! Himla bra film faktiskt! Kisses bitchees<3

Bloggar på min iPhone

Får väl se hur detta går , nysS fått min iPhone. Det funkar ganska bra lite trögt att slriva bara men det funkar väl :) uppdaterar mera sedan.puss

godmorgon bitchees

Sista dagen på praon i dag.Lite tråkig tycker jag! men det har varit skit kul!! jag hinner inte skriva så mycket mera nu efter som minn buss går snart!!

Men här e dagens outfit iallafall!

I know you love me bitchees


Hej kära blogg läsare

Har kommit hem efter en jävla jobbig dag, not! hah. vi har det hur kul som hälst! asså jag vill verkligen jobba som detta! dessa dagarna har gått shit fort nu är det bara i morgon kvar! fast sen helg också, eller ah en söndag! för att känna på trycket! å de ska bli Skit kul!

jag har en liten fundering på att bli brunett nu också faktiskt! haha eller om jatg ska bli blondi men olika blonda färger i, de är den stora frågan ! hahaha... men jag hade bestämmt mig igår men "ångrade" mig lite i dag... får se hur jag gör!


Kisses bitcheees,
nu blir det tv + avokado! muummmmsss<3







ChAA BLOGGEEN

har precis kommit hem ifrån praon! eller ah har varit å handlar lite mat med mamma, de behövdes! å så köpte jag lite snacks å sånt! haha;D sånt slinker alltid ner när linnea är i farten! hahaha

De va skit kul´på praon! vi har jävligt kul asså! så himla grymma är vi:D 

nej men nu blire ÅRETS FÖRSTA SEMLA!!!! muuuums!!! jag vet ni är såå avundsjuka! hihihi

kissses bitcheees!








Hej bloggen! Chaa chaaa

Har precis kommit hem ifrån skolan! as soooft! nu så ska jag snart åka å sola tror jag, haha säger jag varje dag men blir inte Av sitter här hemma å latar mig istället.. haha! inte braa neej!

Fick reda på att min Iphone kommer v.6:s jävla efterblivna Apple!!!!!! men jag ringde å dampade som fan å dampa så nu har jag fått 2 gratis månader haha! asså det är verkligen alltid problem när jag ska ha mobiler asså.. haha!

ne nu ska jag kolla lite tv, see yaaaa!!



Goo kväll

har precis sjunkit ner i soffan efter att hämtat lite vatten, är helt utmattad över att inte gjort någonting. Okej jag är inte utmattad orkar bara inte göra nnågonting... haha! skulle åkt å solat å tränat idag. Men icke sa Linnea och la sig i soffan å inte orkade gå upp efter det. hah! tycker synd om mig själv...

Nej men ska ta mig en dusch eller ett bad snart, och spy ulite ( haha skämt å sido ) sen kolla på paradise hotell! mysmys måndag! men i morgon Ska jag till solariumet , de funkar inte å vara så här blek!... inte okey!




God morgon eller nått

Jag e sjukt trött å orkar typ inte göra nått! kan vi inte börja gå mot ljusare tider tack... e så trött på detta mörka vädret. när jag åkte till skolan i morse va de liksom mörkt:s man blir typ deprimerad och söt sugen hahah! inte bra.. kommer bli fetto! ahha

Elisa å katherine kom tillbaka i daag:D Elisen har ju varit borta i en månad den fisen i brasilien! mycket saknad på dig!! Vi hade himla trevligt alla tjejern i dag! vi planerade även att vi ska ha middag hemme hos Janne och sen ut på bio! ska bli himla mysigt!

Kommer troligen att få min mobil i morgon också, soffe med! Iphone nördarna! haha
I morgon är det också sista dagen i skolan innan vi ska ut på prao ons tor fre! as soft går 12-17 Mahahaa:D

Men nu ska jag ner å leta i skafferiet efter mera godis och onyttigheter, eller nej. Jag e sugen på en semla:O!

nee nuu blev jag genast 10 kg fetare... haha


Haa deee


Heej bloggen!

i dag har det varit en riktigt slö dag. funderar på att åka å sola snart. tar kanske 5 bussen får se om jag orkar byta å hålla på.

Bygg gubben e fortfarande här och sätter in mitt Element, blir as nice! så kommer jag få det varmt å skönt!

men nu ska jag dra mig!

kisses bitchees


God morgoon

jag har inte tid å blogga i dag för jag skriver en novell i ett skol arbete till min syster Caroline!

pusss

Har du hört rycktet om Morgans?

Precis hemkommen ifrån bion!
Vi va på " har du hört rycket om morgans". Jag tyckte att den va ganska bra, men om man tex kollar på trailen, så är det de bästa ur filmen typ dom visar fast i kort snuttar. Det fanns inte så mycket " Händelser" som fick en att bli mer och mer intresserad. Men det va en bra film, de va det. Det kan ja inte säga att den inte var. Men sammanfattnings vis så va det verkligen en Typisk Amerikans Humor/drama film.
Men gå gärna å se på den så får man en annan inblick i det, men det va några härliga och roliga skämt i den som fick en att skratta !




Det va kul iallafall! vi käkade först mcdonalds och sen så fick det bli bion! vi hade verkligen jätte trevligt!
men nu ska jag lägga mig, så uppdaterar i morgon!

Så förlåt att jag inte uppdaterat men har legat i soffan och gjort ingenting, bara spelar Gh metallica hela dagen efter som broshan va å´spelade snickarcupen, haha!

men ha en underbar kväll så Ses vi när vi ses!!

Kisses bitcheees!



god morgon!

Vaknade precis av ett sms från en kompis! bra att vakna iallafall! men jag är sjukt trött! så funderar på om jag bara ska sola i dag å inte träna eller om jag ska träna... hmm´, vet inte hur de blir med det! men jag får se! va ju en vecka sen jag tränade nu! inte bra asså! shit, börjar bli feet! hhaha..

ska ju på bio i kväll med sötnosarna! ska bli riktigt kul!

men nu så ska jag ner å äta lite god frukost! e ensam hemma efter som min bror är och spelar snickarcupen:)

Kissies bitcheees


Fredag kväll!

I dag så fyller ju min bror år, Grattis till dig! 11 år! yeey.
Faster och man kommer hit ikväll, så det blir väl soften! vi ska äta god god middag ochbara ta det lugnt!
Så blir det Bio i morgon med Skönheterna Jannica , Sussie och Sofia, vi ska se på, rycktet om morgans. Jag hade velat se avatar egentligen men de villa inte Sofia och Janne.. så tråkiga , men aja!  vi åker mest dit för att kolla på alla snygga killar som ska kolla på Snabba cash;D muuums!

Jaa men det är väl mina planer för i morgon , ska ioförsig Träna och sola innan det! å sen bio 20.45!

men nu ska jag ner, dom kommer snart, så ska vi äta å så:)

Pusspuss


På dator lektionen!

hela dagen har typ gått nu.. jag e as trött, v ill bara hem å ta det lugnt å ligga i min soffa ´å dricka smoothies!

slutar klockan 4 och det är verkligen segt! men när man har sötnosarna bredvid sig är det bara kul!
I morgon så ska jag janne sofia sussie dra på Bio i morgon! vilken vet vi inte änny men de blir säkert någon  bra:D



här kommer lite fina bilder ifrån i dag haha:D











Nu ska ja sova

Godnatt sötnosar!
hoppas ni får en bra dag i morgon :)

jag uppdaterar med i morgon på data lektionen efter som jag vörjar 8.20 å slutar 16.00 så blir en uppdatering där med bilder osv!

denna veckan har gått så himla fort! nästa v. så ska vi ju praoa också! så himla myys:D praoar på the studio tis on tor fre. 12-17 !
sen går jag en v. sen v5 på måndagen blir det stena line, sen onsdag, modellfotton med magdalena ( preleminärt ons) sen danmnark tor fre lör sö!
Sen v.6 den lär gå fort
sen v.7 Looov! Helt jävla underbaaart!!!

men nu blir de sängen för mig!
ha det underbart!
kisses bitcheees!





jag har 0 respekt för folk med dubbelmoral. lär dig känna mig på rätt innan du säger saker utan att veta vad du snackar om.

Kväll typ!

snart börjar Made in sweden! å de ska ju självklart jag kolla på!
Det är ju tydligen Play som ska återförenas eller någonting:P dom verkar bra  så får väl se hur de går!
ååhh.. fan nu blev ja ju sugen p glass bara för kim sa att han skulle äta de. Damn you! hah!!

men får vara lite mer onyttig å käka upp negerbollarna jag gjorde igår! såå mumsigt goda va dom!

Men iallafall! sitter å lyssnar på Ke$has nya album! hon är så jävla bra!
hennes nya album 2010!

Ke$ha – Your Love Is My Drug
Ke$ha – TiK ToK
Ke$ha – Take It Off
Ke$ha – Kiss N Tell
Ke$ha – Stephen
Ke$ha featuring 3OH!3 – Blah Blah Blah
Ke$ha – Hungover
Ke$ha – Party At A Rich Dude's House
Ke$ha – Backstabber
Ke$ha – Blind
Ke$ha – Dinosaur
Ke$ha – Dancing With Tears In My Eyes
Ke$ha – Boots & Boys
Ke$ha – Animal
Ke$ha – VIP


men ojj! nu håller jag på att kissa på mig! shiiit!

i´m out!

KISSEESS!!


hemma efter skolan!

ååh detta va en av veckans softa dagar! jag har så kul i skolan va, helt underbart vad jag älskar mina tjejor! Camen  va tyvärr sjuk idag! men jag å janne Dampade som vanligt, sofia skämde ut mig och Janne å sussi snackade med basker boy! hahah! , norbert skrämmde upp mig och ingen fattade att hur han kunde veta en sak. han är kåt på amanda.  Vi hade en as snygg kille som va och presenterade loreal produkterna i dag! mums på han! Och så kom en kompis förbi!

Asså jag har så jävla roligt i skolan för utom en liten staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalker men de e lugnt! (: skolan rullar på ändå!

nu så ska jag hitta på någonting.. vad vet jag inte men nått fåre bli! ha de göttans



Kisses bitcheees


Nu har ja badat färdigt!

Åååh de va skönt! det behövdes verkligen. att bada i 40 minuter är bättre än att duscha, å blir det lite varmt är det perfekt att öppna fönstret och låta det kalla komm ain genom fönstret!


Nu ska jag bada!

nu ska jag lägga mig i badeet och bara njuta!
kisses bitchees



Nu ska jag bada!

nu ska jag lägga mig i badeet och bara njuta!
kisses bitchees



just nu

äter jag middag. smoothie och äpple (y) as gott! å så sitter jag vid datorn å tvn (:
väntar på att något bra ska börja.. men de gör typ inte det i dag!...
pusspuss


efter en dag i skolan!

åh vad skön denna dagen varit.. not! började 8.15 slutade 15.20! sjukt jävla segt! är inte på humör alls just nu och är bara trött. ska ner och äta frukost nu.  eeler vaa:O! ahaha vad skriver jag, middag menade jag.. haha!


Haaa  dee


Och fick nyss reda på att min iphone kommer inte i lager för ens på fredag och jag kommer få den på måndag eller tisdag, skulle fått den för si så där, hmm 3 veckor sen!! tack 3 för 4 veckors väntan... så jävla dåligt. Fuck you!


söting bild p mig eller hur. hihih

varje kväll..

så söt  e hon. hon lägger sig alltid med mig här, på mig på mina bröst och min arm! så himla söt är hon!


Dagens Outfit!

Dagens outfit!
haha Allting är ifrån gina! (;
The gina girl!
svart linne
Spets lång armad tröja
Cardigan
Lackleggins
+ accesoarer



Nu ej ag hemma igen!

Det gick jätte bra å vaccinera hundarna:) har ju varit i skolan i dag. pratade med yvonne å hon sa att det inte var några problem alls för mig att fixa ig varningen! gööött!

nu ska jag bara ligga i sängen och ta de lugnt och kolla tv, paradise hotell kommer i kväll också! höjdpunkten över dagen!

I morgon så är det en lång och seg dag..börjar 8.15 å slutar 15.20 åååhh orkaaa!

Här kommer lite bilder ifrån Vaccineringen




hemma, å nu drar jag igen

Jeepp vi ska vaccinera hundarna nu. hinner inte uppdatera! nio kan få bilder på det sen!
Kissses bitchees


Min hund Nelly

Sötaste hunden någonsin! jag skojjar inte! hon pussas hela tiden! söötsööt hund♥

11 januari 2010.

Asså jag säger fan som elinor!
- nu går jag i ide väck mig när det är sommar....

Allt som har med vinter och kyla och mörker å göra är bara deppigt, Linnea får allmänna damp på sin familj, orkar inte med någon här hemma nu.. ååhh! får damp så fort någon pratar med mig.. inte lätt asså.. speciellt inte när jag är sånt vanliga fall fatta vilket damp jag får på vintern då. Dubbelt upp!! åhh fuck vad jag blir arg på allt !! fast inte mina sötnosar i skolan!

Åh jag måste bara berätta. jag kommer inte avslöja vem det är med jag måste få skriva av mig. Det är en kille som jag inte känner så himlans bra. han är några år äldre än mig. Avslöjar inte hur många. kan vara 1, 2,3,4 ? ingen vet. Men jag komihåg när han va mindre. Jag kollade på honom  å ville bara ha honom, han va det finaste jag hade sätt då. men ju mindre man är destå mer spelar ålder roll. så jag tänkte att jag kommer aldrig att få ens prata med denna killen , han kommer aldrig veta att jag existerar. Dom gångerna jag såg honom va då han va å hälsade på några som gick på min **** eller när han å hans vänner va å hängde vid ********.  Det gjorde ju jag och mina vänner också vid den tiden, vi tyckte de va så coolt å vara med dom som va äldre, men tiden gick och dom gick ur **** och jag trodde aldrig jag skulle få se han igen. men nu några år senare så har han dykt upp lite överallt och jag tycker att det är lite lustigt efter som han har ändå varit en hemlig ******** ****** för mig. Men nu vet jag inte hur jag ska hantera det eftersom han är fortfarande samma gulliga person, bättre på alla sätt, fortfarande lika snygg. Livet är inte lätt ibland. Men jag har gjort många misstag i mitt liv, och det vet jag. Gjort saker som jag inte borde ha gjort osv. Men denna gång så tänker jag riskera allt för jag tänker inte sumpa det, jag vet  att han inte vet att jag är "intresserad av honom" vet inte om man kan säga så, men det finns kvar, det lilla  jag ***** för honom då. Denna killen är någon som jag aldrig riktigt Varit med, men träffat han någongång då och då. Men det är det mina tankar går runt och tänker på  hela tiden nu. Jag vet inte vad  eller hur jag ska göra. Men där vet ni...

Förlåt men  va tvungen att skriva av mig lite. funderar påa tt skaffa mig en privat blogg som bara jag kan läsa som jag kan ha som dagbok.

Om denna killen känner att oj är det jag? shit!:s. fråga gärna då för jag vill inte att ni ska gå och tro att det är ni fast det inte är det. Denna personen är nog den mest oväntade personen.



The song of 2009!

Asså denna låten är nog den bästa låten som går igenom hela 2009!! så jävla grymt bra!!
Lyssna å njut!!

2009 låten!




2008 låten


trött som ett as!

Ligger i soffan, utslagen och trött som ett as! ååh , asså jag typ somnar ! haha har en hund på magen som snarkar och tvingar mamma å köpa El nacho till mig! hahaha


Första skol dagen!

det va as kul å träffa alla tjejer i dag! Alla va så glada å goa!  I dag så gjorde vi en halv svinrygg + eget tänkande där öppe på hjässan. Det gick väl så där... hatar å göra svinrygg dock men sånt man måste göra ibland :)

De är de som har hänt än så länge i skolan! haha.. orkar inte med gympan, va där i  35 minuter sen åkte jag hem igen!haha..

Men nu då så sitter jag och gör onte så mycket kom nyss hem och nu sitter jag å mölar i mig After Eight choklad! haha. *Mums!!

men ska äta nu Mat! kisses bitcheees!

Dagen Outfit!
♥Byxor- replay
♥ Tunika - Gina
♥ Linne - gina




Söndag 10 januari, slut på jullov

Nu ligger jag isängen snart redo för att sussa lite! skola i morgon efter jul lovet! ska bli både kul och jobbigt att börja igen . As kul å träffa alla brudsen igen, saknat alla en massa! men lite jobbigt att ta itu med min svenska ig varning... hah! + att vi har något arbete som folket snackar om som ska in men jag har ingen aning. och detta ska jag fixa på hela nästa vecka för sen ska jag på prao  v.3! ååhh va livet kan vara jobbigt ibland...

Iallafallnog om det!

Jag har värsta diskuteringen med mig själv om vad jag ska ha påmig i morgon! haha... vet verkligen inte vad jag ska dra på mig, om jag ska ha påmig skinnjackan´+pälsväst ist för blank jackan. och vad isf ska jag ha på mig för kläder under de! haah ja ni fattar... aja får väl slänga på mig något!

Men nu ska jag kolla på paradise hotel ett avsnitt innan jag znoosar! ha det underbart! kisses bitchees




I know i guy thats fucking hot but he dosent know that i think so!
And We almost dosen´t now eatch other!

Hemma igen!

De va så jävla skönt att träna va! hel jävla underbart! jag älskar verkligen att träna! man får liksom ut sina aggritioner på de sättet istället för på folk! haha


Men när jag tränar så tränar jag Rumpa ben armar  typ:P
Först så går jag på 7.5 i 20 minuter - för att träna rumpan, springer man så tränar man inte rumpan.
 Sen går jag av i 5 minuter
Sedan så på dom som man har en fot på varje pedal och så har dom oftast tv framför med sånna handtag som hänger med asså ah ni fattar! haha
Det gör jagi 10-15 minuter på nivå 30-40


Sen efter det så "klättrar" jag i 5 minuter på level 18
Sen efter det 100st benpress 70 kg
Sen 20st sånna arm lyft typ


sen Ror jag i 5-10 minuter (:

Jätte skön pass verkligen! ochs å ska man ta en solning efter!(y)


Kisses bitcheees

Gymmet nästa!

Jajemenssaaan! nu drar jag iväg till gymmet! puss på er Snyggingar!

God morgon!!

asså ååh hade skrivit värsta inlägget med så råkade jag klicka bort det!! b lir så jäövla suur..

Aja har precis vaknat iallafall! as gött å sova! men min syster kommer som vanligt in och väcker mig pga av hennes problem som tydligen  Jag måste lösa:p haha!! aja.. så de kan va!

Ska snartner och trycka i mig lite frukost och även lite kladd kaka! hahah! så jävla go är det! Flingan om du vill ha så fåru fan e med sätta fart! den e snart slut! Mahahaa!!  Jag lovar dig den e så jävla go, du skulle inte klara av å göra den bättre!!! hhaha


Nej nej, men iallafall, mina planer för dagen är så som dessa att jag har inte så mycket planerat! hah.. hade tänkt å dra ner till sportlife med min syster och bara köra det vanliga då jag tränar mitt ass som fan haha.. jävla modell agentur! haha nej men 0.5 cm Bye bye!! eller ah de e redan borta nu tränar jag bara för att jag känner mig så otränad! och det känns som jag blir tjock av allt godis ätande, asså inte tjock Tjock utan Tjockare än vad jag brukar vara då känns det som jag har blivit tjock liksom... ah ni fattar inte med det är mitt dilemma!..

Aja, no  more time for you! kisses bitchees

En bild ifrån i sommras


Leona Lewis - i see you .Avatar

Älskar låten!


Paradise hotel XL

är det någon mer är jag som är helt Fast bunden vid tvn pga paradise hotel som är nu!
As bra är det verkligenj Cimon är så förbjudet snygg Fredrik är Sjukt Sexig och ååh jag funderar på att söka till paradise hotel när jag e 19, helt seriöst:O!

har ni gjort något kul i dag då? det har jag iallafall.. not! hhaha bara jobbat och kommit hem :P

Tog en ssötsööt bild på mej å min valp förut! hon  syns inte den lille svartingen haah ;D

Kisses bitcheees



Goaste kladdkakan!

Sitter nu å kollar på robinson! Och har precis gjort klart Goaste Kladdkakan Jag Någonsin Gjort!!

Och bara för att den blev så god så måste jag ju så klart dela av mig av mitt Speciella recept;D

100 g
smör
2 ägg
2,5 dl socker
2 dl mjöl
6 st rutor mörk block choklad
1 msk kakao

1. Först så smälter du smöret på låg värme sen när det är smält och stått å svalnat så sätter du spisen på 1-2an och lägger i chokladen och låter den smälta OBS låg värme så det inte fastnar!

2. Sen vispar du äggen och socker till pösigt med elvisp

3. blandar i kakao  ( på låg hastighet )

4. Blanda in mjölet ( på låg hastighet )

5. Sen  blandar man in på låg hastighet smör och choklad blandningen med elvispen på låg hastighet.

6. sen så smörjer du en  form Med låga kanter så att kakan blir tunn

7. Sen lägger du in den i ugnen i 15-20 minuter

8. när du tar ut den kan den verka Ofärdig med den e färdig men den ska Antingen in i frysen 1 timme eller om de e snö ute, ut i snön med köks handuk över och under i ca 30 minuter eller ätas dagen efter för bästa resultat!

Njut av det goda!! Goast att äta med Vaniljglass (y)


Har ingen bild på min kladdkaka då jag glömt ladda kameran .. :(
Tog en med webben;D hhah




9/1 -10 .lördag

Har precis kommit hem ifrån jobbet! va as nice å jobba verkligen.. haha typ Rush hela dagen! inte lika nice!
Jag har ju fått mycket kommentarer om mitt video inlägg ( som nu då är borta ) haha.. att inte någon fattar att det handlar om publicitet! det är ni som gör att jag får det! och ni som verkligen inte fattade så va det inlägget |  | så seriöst! hahahha!! men det är bara kul!  Men jag vill inte förknippas med någon annan bloggare därför kör jag mitt eget Rejs helt enkelt.

Men så där vet ni!

men nu ska jag inte skriva längre! har ingen ork är så trött. kanske kommer nått inlägg senare (:

Kisses bitchees


Dagens outfit!

Här kommer dagen outfit lite snabbt eftersom jag ska åka tilljuobbet nuj!

Pusss bitchees


God morgon! (:

nu är jag vakeniallafall! (: jag ska jobba i daag! inte lika kul kanske.. haha! men aja, åker här i från 11.28 ( går bussen) så innan dess ska jag hinna duscha äta frukost göra i ordning mig och blogga dagen outfit! hoppas jag hinner med det är 1.40 min så de lär jag nog göra (:

Ja som sagt, ska ju typ jobba i dag. Sen ska jag väl bara åka hem och Försöka hitta på någonting... hah! jag har verkligen inte orkar göra nått denna helgen för jag e så nojjig över att skolan börjar på måndag å massa skit!haha aja!

Tiden börjar ju närma sig! den 28 åker jag på weekend i danmark! tor-sön ska bli så himla kul! Men jag ska ta med mig datorn ner så jag kommer att blogga där  (y)


Neej mennu ska jag ner å ta en dusch!! ha det himlas bra!!

Kisses bitches


Godnatt

My c r i b! hahah

Jaa, och med dessa bilder och en skön  och nybäddad säng Säger jag Godnatt bitchees ♥





haha!

Feett nice!

Visst är vi söta! går verkligen inte att förneka!
PUSSs



Webb nigth med Jannnne!

E man b så e man.... hahah !! älskar dig jannica!

Sommaren 2011 jag jannica å brudsen På alanya beatch Party all nigth long
Jannicas kommentar ; 
masssa long island och vodka redbull och dans på bareeeeeen!!!:D(L)


Let´s dance

Ni missar väl inte lets dance nu ?!  RABIH är med!!

Rabih, Let&#39;s dance Foto: TV4

De va gott!!

jaa tacosen va god som förväntan! hah ;)

Nu gör emelie nån cheese cake :P hoppas nu att den e god! e himlans sugen hihi, menvi har krossad daim i botten! haha för vi glömde köpa digistive kex! haha fail!

menn nu ska jag bara ta det lugnt och koka te och sätta mig framför tv,n och bara chilla! ha det toppen!

I know i will! Kisss bitchees


Nu ska jag ner å göra mat!!

jag känner att jag har blivit så duktigt nu för tiden! hihi.., not!

men nu ska jag inte ägna typ 2 timmar framöver framför datorn utan nere i köket och göa tacos med min söta syster!

Pusss


Tillbaka!

Jaa nu har jag kommit hem igen (: det gick bra, men det va oerhört kallt! bbrrrr....






Dagens outfit!
♥ skjorta- Gina
♥ Leggins-Hm
♥ + armbandoch klocka och hansband



nu drar jag

dagens outfit får ni sen (: pusspuss

God morgon!

har precis vaknat! haha , är ni avis eller! hah vissa av er har ju gått upp typ, 6? hahaha fett skönt är de å sova asså:D

hah, jag måste bara berätta att jag tycker de är ganska så kul när jag sover, så om jag e riktigt trött så kan jag lyckas prata i sömnen!hahah.. jag ringde mamma i morse och frågade omde va hon som ringde ( vilket jag komihåg för de va någon jälven som ringde i 5 minuter typ ) så sa hon nej. men resten kommer jag inteihåg å tydligen så började hon sncka om att vi skulle äta tacos jag å emelie för vi e ensama för dom ska iväg på bio med jonathan eller nått. haha! så kom min syster in å ba ah men fixar du maten å sånt då. jag ba what?! hahah... fatta ingenting! hahah... men aja! kanske inte så kul å veta men jag börja as garva i alla fall! hihi!!

Aja! Mina planer för dagen blir väl att gå upp typ nu käka frukokost in i duschen göra mig halft iordning. åka in  köpa maten å det åka hem å sen får vi se vad som händer! var vinder tar oss! hahaha..

men nu måste jag ner å käka frulle om jag ska hinna! Ni får ha en toppen dag!
Pusss


You don´t know anyting

I got the city on my back and I won't surrender,
let 'em know now that they gon' remember,
they don't know what I got into,
they don't know everything I been through,
they don't know what it takes to get through,¨
they don't know, they don't know,





haha ja är man bloggare så är man!

haha.. hittade detta idag! hah lite patetiskt faktiskt! men jag fick mig ett gott skratt iallafall! hahaah

Någon random kille , känner igen namnet menvet inte ifrån vart som jag tydligen är vän med på facebook .. hhmmm... han hade lagt ut detta på mig! hahah

You know I´m fucking famous and i know your fucking JEALOUS !

Peace bitcheeess!


Apelsinjuice

Kan man vara beroende av apelsinjucie:S Wierd!!

I´m so addicted!


Ang. mina naglar!

jag har fått ett antal komentarer om mina naglar vem som gjort dom och vart osv.

Hon som gjort mina naglar heter Kitty, hon bygger naglarna hemma hos sig. super trevligt och jätte duktig.

fransk:400kr
glitter:450kr

Hon svarar inte på dolt nummer!
0737100378
[email protected]
www.beautynails.cybersite.se

En "sittning" tar ca 1½-2 h :) dvs. jag byggde naglar med glitter och det tog 2 timmar :)

SÅ där fick ni lite info om mina naglar :)


Hejdå!

Nu bär de av till solning å gym! ha det bra pusssss


Dagens outfit!

Ganska så casual outfit i dag!

♥ Vitt linne - h&m
♥ Randig tröja - Gina
Tights - vero moda



Godmorgon!

ååh va skönt, när alla nolifers är i skolan så ligger jag så skönt och halv sover i sängen! och det bästa och höjdpunkten över dagen är att mitt simkort med mitt gamla nummer fungerar igen!(y) så nu väntar jag bara på min iphone som kommer i dag  eller i morgon ! när den kommer bryr jag mig faktiskt inte för jag har fått tillbaka mitt simkort och mitt gamla nummer och det va det som va det viktigaste!!

iallafall, i dag är mina planer som dessaa!




Resan bokad!(y)

Jag och emelie drar ner till syrran ( caroline ) 28/1 -31/1 och bara har det bra!
jag vet ni minderåriga är sååå avundsjuka efter som det är 16 på krogen där! Mahaha!!!
 SEE yaa BITCHEEEESSSSS!!!♥



Jag och Caroline förra julafton

Dagens Outfit!

Dagens chill Outfit
♥ Linne pösigt - H&M
♥ Kofta - Vero moda
♥ Halsband- Gemeni
♥ massa ringar
♥ Lack leggins Gina tricot









hej bloggen 6 januari

Har varit i stan hela dagen i dag! as soft! fick mig handlat lite grejer. bilder ser ni i slutet på inlägget :)
Vaknade och gick upp vid 1 och åkte hemifrån med bussen 2 (:

va jätte trevligt på stan med mi n syster! hittade även massa fina grejer!
Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppa in i soffan och kolla på tv! pusss








...

I´m not gonna stop until i say so. Don´t wait, no i wont hold it back. Fuck everyting, fuck you.

What you Give, is what you fucking get.


Veckans låtar!

Tänkte vara lite snäll och dela av mig lite med veckans låtar!

njut bitches!

Linda Sundblad - Let's Dance



Don't Trust Me - 3OH!3



STARSTRUKK ft. katy perry - 3OH!3




Wavin' Flag - K'naan With



Katerine - Ayo Technology


Heej mina älskade blogg läsare!

Nu har jag för en stund sen kommit hem! va å tränade på sportlife med min syster! och så solade jag efter det! det va väldigt behövligt om man säger så! as nice!!

kolla så brun jag blev:D
Har ju gymkort på sportlife, nu ska jag även köpa solkort! så jävla värt! så nästa gång jag drar å tränar ska jag också köpa sol kort! Pusss pådet bitches!

Sen efter träningen så kände jag att jag hade varit såå duktig såjag köpte mig lite godis (a) Men va fan, skit samma liksom. man lever 1 gång ta vara på det och njut! jag älskar att träna och att äta godis och äta nyttigt så det är ändå en bra kombination! haha!

nu ska jag göra något nyttigt med mitt liv mer än att sitta vid datorn ska ner å leka med valpisarna!!

Kisssses Bitchees!!


OBS OBS OBS!!! Glöm inte Paradise hotell i kväll! PÅ KANAL 6!!
22:00 Paradise hotel
22:30 Paradise hotel


 I know you want my body hoes! 
  

morning people

Vaknade nyss! fett nice å sova asså!

hmm undra vad man ska göra för något i dag asså...

aja! får väl hittaq pånåtgot kul eller nått.. kanske dra iväg å träna eller nått? kan ju vara en bra ide!

men först ska jag faktiskt äta frukost! elle ah frukodt/lunch/mellandmål hahah...


ha det underbart pusss


haha KLOCKRENT!!!! L SOM I LINNEA


jag å jannica! bara att älska

hahaha klockrent älskling;Dhahahah<3



100104

Asså... fan va konstigt datumen ser ut nu :O 100104, liksom hallå! hah...

aja jag har som vanligt inget Vättigt att säga en dag som denna.. har liksom jobbat. ååhkul! å ni vet ju redan va som hände där.. hmm får väl tänka lite nu asså... joo! 1 vecka kvar till skolan börjar igen! det är inte direkt roligt! ååh lovet har varit så jävla skönt! men våran är bäst får då är det sport lov påsk lov studie dagar å sen sommar lov:D längtar längtar längtar! Att kunna gå i shorts och bikini topp eller bara short och pösig midje t-shirt är inte direkt fel asså!

men men.. den som väntar på ngåot gått väntar alltid för länge.. tråkigt!

Någon dag kommer jag få min mobil:D♥ är så himla lycklig, men som vanligt när linnea ska ha någonting är alltid allting slut sålt! blir så fruktansvärt arg. har väntat i liksom mån tis ons tor fre lör sön mån?!

aja de är väl bara å fortsätta vänta!

HA de bra ska typ sova nu eller nått, fundererar på att åka å träna i mon Kisssses bitcheees


Hej bloggen

vad gör ni kära läsare? eller hur mår ni rättare sagt! hoppas ni mår prima! det gört jag iallafall!

jaa jaa! tänkte bara tjika in här å skriva ett litet inlägg:D haha!

ni får ha det jätte bra! pusss♥


Tjuu bruch!!

har preciiis kommit hem ifrån jobbet! jobbade hela dagen!

måste bara berätta en sak! tyckte detta va så himla kul! skulle tat med mig kvitto men fan då glömde de :(

Iallafall! ALLA ANDRA AVENYN NÖRD ÄLSKARE!!! ni kommer bli så avundsjuka!! Hamsa ifrån AA va på MCDONALDS kållered Och beställde UTAV MIG(Y) hihih  ja gkom till och med ihåg va de va:O:D haha stalker(A) Mahahah!


PLUS EN CHEESE!!!


hahah! jag vet jag e töntig men vadå! första gången jag Bokstavligt tarlat servetat en kändis! Gick ut med hamburgaren å allt till honom !! F*cki´n FAAAAAB♥

Tjooo bruch

Asså jag är really not trött! helt jävla serious. Aja skaförsöka sova snart dåra...


Kyssseeenn


Nattiii

Nu går ja å lägger mig! pussss


Söndag igen!

Förlåt för dålig uppdatering i dag och igår men har haft annat roligt för mig! (:

i går så sov jag till 3 typ för gick å la mig halv 4 i fredags. Sen så mötte jag elli vi åkte in till stan å sen åkte vi hem till henne igen Röjjdesom fan! gick hemåt vid halv4 typ.. hihi! sen efter de somnade jag inte ändå. så gick å la mig halv åtta i morse sen vaknade jag vid 2 och åkte till sportlife med Elinor och kom hem nyss (: Så nu ska jag bara ta de lugnt och bara vara! i morgon ska jag jobba också ... segt värrreee! orkar inte asså! helt sjuk segt..

aja ska ta nått å käka nu! Pusss på er













morning sunshines

haha jaa 2 januari inleds gott. jag har sovit himla bra! men nu så börjar sjukdomarna! inte kul inte kul!  men men sånt man får leva med  nu när nyår har varit så jävla kul!

Det ända som fattas nu då är ju min kära mobil! väntar å väntar men kommer antagligen få den nästa vecka , ringde å pratade med en nyss å han sa att han skulle ringa när den va på väg! Sicken Serivce asså ;)

Men nu så ska jag  snart åka iväg å träna ifall syrran vill hänga på. sen så vara med samuel tror jag. Men jag är så jävla förkyld och hostig. vet inte vad det är med mig asså! shit... det är sit jobbigt!

aja ska ner å få i mig lite mat nu. Det behöver verkligen jag...

Kram på er♥




Nyår At Hardrock Café

hardrock!





Besöksrekord:O!

haha oj shit! kollade nyss på min statestik! och i dag har jag haft besöksrekord! 2010 kommer bli det bästa jävla året någonsin!!

Aja! nu ska eran favorit bloggerska sova! ha det toppen! pusssss


Bästa låten!

Denna låten Får 2010 att inledas och bli det bästa!




Vad har ni gjort i dag då kära läsare?
Första Januari två tusen tio.
Det är lite mäktigt ändå! Tycker ni inte det?
Själv har dagen börjat med bakis mcdonken matm jobba , få dubbelt betalt
åka hem och bara kolla alla Fin fina bilder ifrån igår (Y)
Lyckad kväll som Fan!
Hoppas ni fick lika lyckad kväll!
Fick ni eran nyårs-kyss?
Jag fick!maahah!!

Kan  bara säga 1 ord! BÄSTANYÅRNÅGONSIN!!

Tack ni underbaringar som gjorde den oförglömlig!


Nyår 2009/2010 Bästa någonsin!



Godmorgon 2010

Nu har jag vaknat! och jag har sovit så jävla bra även fast de bara varit i 7 timmar! men va fan:D

Nyår i går, de va verkligen debästa nyår någonsin!
De började med middag på Hardrock med älsklingstjejerna och lite helium ( så barnslliga vi är! haha )
Sen bar de åt till centralen väntade på emelie och Elinor, å vi drog till festen vid 300m från domkyrkan!ahah

Alla hade jätte trevligt, de började lite segt men sen vid halv 11-11 då drog festen igång på allvar! Fan  va kul vi  hade:D Dock så drog elinor vid 10 men jag å emelie stannade! sen drog vi hem vid 3 typ! käkade på donken sen kom hennes farmor och hämtade oss och  va hemma halv 4 å somnade väl halv 5 nått!


Idag så blir de jobbet! 17-20 med det e chill för får dubbelt betalt! å de e grejer de! ;)haha...


men nu ska jag ner å äta frukost! å ta en dusch! ni får ha de bra!

pussss

Gott nytt år på er!


GOTT NYTT ÅR!!

Här resumeras kvällen med några bilder !







GOTT NYTT ÅR PÅ ER SÖTNOSAR!!

2010 kommer bli det bästa året någonsin!♥
Förbered er på en jävla taggad LinneaKlingvall!! (Y)




RSS 2.0