Har nyss kommit hem från stallet...

Och de va en alldeles underbar känsla att komma till stallet igen efter en hel vecka, har saknat det så himla mycket<3

Aja skit samma, nu har jag massor att prata om, iallafall vad jag tycker är jävligt viktig debatt! Bloggar.

Hur många tjejer ser ni inte som gör bloggar för att få uppmärksamhet eller skryta om hur många besökare dom har haft. Det finns liksom sånna som har något vilktigare att komma med som tex. Viktiga saker. Att alla dessa bloggar nu förtiden bara innehåller massa Tramsprat om hitan å ditan. Okej man kanske lägger upp en bild på sig för man tycker , Oh shit den va snygg på mig, men den e tagen med en kamera i spegeln på , Din kropp kanske eller bakifrån på din rumpa eller i camen så du är redigerad. Asså det är inte äkta vara liksom, varför har man då en blogg om det är det ända man vill komma med, att visa bilder på hur man "ser ut" när det finns massa annat å prata om, å det jag vill komma fram till är att alla tror att en blogg fungerar så. Men en blogg kan vara ioförsig exakt hur du vill men man får ändå ha lite visentig text i den. Därför tycker jag att ni som har bloggar, Gör det seriöst annars så gör ni bara slöseri på annans tid. Men det finns också sådana som har sånna bra bloggar så man kan sitta å läsa dom i flera timmar, Min kompis marre har en Blogg as bra http://marrelj.blogg.se/ Läs den! eller tex. Kenzas blogg, asså det finns så många bloggar som Är bra som man vill sitta å läsa, så om ni inte har något att komma med, eller ens vet hur man ska blogga, kan ni lägga ner det direkt. För det är bara slöseri på eran egen tid:)

( Va bara tvungen att prata ut lite, för jag har sett så många som har gjort exakt så som jag sa med fejk bilder å massa, pussss å kramm å älswkaar diig tieep, åå USCH va det är jobbigt att läsa) men ha de bra



TTYL


Efter en lång resa...

så kom vi äntligen fram till älskade göteborg<3

det tog bara 5 timmar:) så det va soft:)

men har suttit lite och kollat på kläder och dessa kommer komma in i min garderob till nästa lön iaf!+ massa mera men några av favvosarna:)



TTYL

Sitter i bilen...

Och har precis käkat donkan:) as gööt:) men det har vel inte hänt så mycket på  bilresan har suttit och kollat massa kläder som jag ska köpa när jag får min lön!:) orkar inte lägg upp någon bild men kan ju säga att det handlar om skor och väskor och Kläder:)

men ska fortsätta kolla film nu, Yesman. Ha de bra så hörs vi!


TTYL


Efter en vecka i leksand....

Jaa då äre dags till att åka hem, Skönt! fast ändå inte. kommer sakna mina kusiner och alla här uppe. Kommer sakna att gå runt gropen och skolan flera varv för att rasta hundarna för det va folk där. Kommer sakna allting. Men men , istället så kommer jag hem till min underbara häst! Har saknat henne så Sjukt mycket, och nu äre bara 1 vecka var tills färgelanda å det Längtar vi till!:D å ca 1 vecka tills coffe kommer hem å jag kan träffa honom <3

Nu ska jag iallafall packa( vilket jag gjort hela morgonen men det verkar aldrig bli klart:O) sen så ska jag käka någonting eller bara ta det lugnt å sen så drar vi iväg till Götet. Jag har ju datorn med mig så jag kommer blogga i bilen på väg hem om hur det går eller så:) hahah! eller bara kolla lite på datorn:) men ha de så bra alle sammans så hörs vi senare.


Saknar er älsklingar , fille och elin OMG typ 3000 år sen vi sågs<3



TTYL


 Jag å fille i skolan för inte så länge sedan:) Pusss<3


Saknar dig c

efter en bra dag...

Jaa då kommer ju Självklart regnet! Så typiskt asså, aja, har iallafall varit hos min mormor en sväng, alltid lika kul och åka dit:) ( pengaar) hihi! har faktiskt tjänat 300 kr på att åka hit hah efter som min lön har tagit slut så va det ju bra, lite fick pengar till Färgelanda:D men nu har jag faktiskt inte tid att skriva mera då jag har missat halva filmen av Allt flyter för jag har suttit med denna jävla blogg designe men nu e den Fixad och klar :D

Ha de bra



TTYL




MISS YOU BABE<3

Sommarväder kan man kalla det...

Jaa vad mer kan man säga, här om dagen va det jätte fint väder då vi va vid siljansnäs eller vad de heter. Jag å mamma solade å pappa å jonathan fiskade typ, å så skulle jonathan bada men han Fegade ur, haha!

Men nu sitter jag iallafall i köket å kollar på tv lite å sånt, Top Design:) mamma å pappa kusien ida och jonathan dom mobbisarna är och spelar minigolf igen hahah! så e jag ensam hemma men hundarna å bara chillar,, fint väder e ju de sista det är i dag iallafall, monligt å skit:( Men sen när dom kommer hem vid 3 så tänkte vi att åka å träffa mormor:) Saknat henne faktiskt!

Och så har min moster carina gett mig å emelie en london resa i födelsedagspresent så jag å emelie ska dra ner någon gång i augusti. Asså shit va mycket de kommer hända för mig nu i slutet av sommarlovet:o haha! Först leksand som jag åker hem i morgon ifrån sen rida min häst, sen jobba söndag träna tisdag, torsdag. Rida måndag onsdag. Färgelanda på fredag 7-9. Träffa Coffe ( förhoppningsvis) på färgelanda( om han kommer upp ef Kroatien) sen åka hem 14 dagar kvar till skolan !!! jobba lite å rida min häst å vara med coffe( förhoppningsvis!!)  så det e mycket som kommer hända nu i slutet av Lovet:) Men chill att jag börjar den 24 Augusti på Burgården, Hår och Makeup Stylist:)

Ha det underbart älsklingar

TTYL<3




Saknar dig C
tänker på dig
hela tiden<3


RaggarTräff!

 hahah kanske tänkte om ni ville se de hela hahah;D

29 Juli 18.41

Tjännaa Bloggen!

Har inte alls gjort mycket i dag, vaknade av att min korkare syster  väckte mig för hon skulle upp och jobbaa:O! sen så åkte alla iväg till Orsa å jag va hemma för ja orkade inte följa med, Tråkigt?! Jag tog då istället hundarna med på en promenad och köpte mig en glass, Myssss! sen när jag kom hem så ringde mamma å frångade om jag ville följa med till insjön och  kolla lite på clas eriksson, ja ba Ah visst. Så åkte vi dit å köpte lite små saker, en hängmatta å nån konstig sak?! haha:p men men, nu sitter jag här utan för igen men pappa å vi ska grilla, Mmmmm så gott!! älskar verkligen att grilla. Ah iallafall så sitter vi ju då här utanför och det står massa fulla raggare å tjejer typ vid vägen å dom har fått stopp på sin bil , HAHAH! så jävla  Solklart! men men de dunkar ganska mycket här kan man säga, men det suger Så jävla hårt ,hahah! Och juste. Alltid när man e ute med typ Cindy, och går förbi hockey skolan så är det massa små fula killar ca 13-15 år å bus visslar hahah! man bara skrattar åt dom hahah! men men orkar inte skriva mera nu, ska fortsätta att Skratta åt mobboffrerna som fårr fel på sin bil hahah!


Ha de

TTYL LOVERS<3

 Dom är där i bakrunden bakom buskarna till vänster hahahaha!


28 juli 12.52

Go Morron:D

har precis vaknat och det är Strålande väder ute! vi ska iväg och äta kina mat tänkte vi och efter som vi bor typ granne med stan ( 100 m från noret ) haha. så e man ju där hela tiden. Men hinner inte skriva mera nu, vi dra dit ner nu men ha de bra så skriver jag mera senare:)


TTYL BEJBS<3


27 juli 22.49

Heeej Bitchees!


Nu har dag 1 gått och det har väl varit trevligt:) jag har inte gjort så mycket matilda kom hit och vi tog oss en fika, sen så gick vi ner till älven lite å kollade, och fick seriöst 10 myggbett::O men sen när vi gick hem så tog jag tandkräm på dom å nu så e dom typ borta:) sen så gick vi hem, bort yp 100 m från "stan" haha men iallafall så hade vi Tjejkväll Jag emelie mamma camilla fanny och ida, å jonathan då hah:P men de va soft!

nu kollar jag iallafall på beck- annonsmanne på 4 an:) As bra är det, Älskar Beck! men orkar inte skriva mer ni får veta mera av min dag i morgon:) ha de bra

TTYL BITCHEES!

Saknar dig c

15.30 dag 1

Första dagen i Leksand då.

Det är skönt här det är bra väder och mina kusiner är toppen! har saknat dom så mycket, har kollatpå camillas nya längenhet i går, så himla fin va den, ny renovared och allting. Men vad mera kan man säga,, har inte gjort så mycket klockan e ju inte så mycket vaknade imorse vid 11 typ, mamma å pappa skulle spela mini golf så jag stannade hemma å va lite ´med  farmor:)

Nu har vi flyttat till lägenheten också som vi ska boi denna veckan. Lite Nice så där:) men ska dra nu ska till Siljan och fika med Emelie och matilda:)

TTYL<3


Saknar dig c


27 juli

DU ÄR SÅ JÄVLA SÖT!

SAKNAR DIG SÅ DET GÖR ONT ÄLSKLING. Om jag ens får säga älskling? :'(


dagarna räknas inte längre då du inte är där

Bakom mitt Leénde ligger en Djup sorg och längtan efter dig


26 juli 21.24

Chaaa!


Har nu kommit fram till leksand:) det va ganska jobbigt å sitta så länge hahah:P men men



Måste bara säga att min kille ( ex eller ngt eller vad man kallar det men vi e fortfarande tsm i mitt hjärta:'( ) Är så jävla söt! Saknar honom så jävla mycket, du betyder verkligen allting för mig, jag är inte hel utan dig. Dagarna går och jag saknar dig bara mer och mer, har nu inte träffat dig på 2 veckor och det tar så jävla jobbigt. Du är verkligen mitt allt. jag kan verkligen sitta här och skriva en jävla stor roman om hur mycket du betyder för mig men det tänker jag inte göra för det räcker att du fattar detta för att förstå hur mycket jag såras och hur mycket jag saknar dig du är verkligen allt. Jag älskar dig Christopher.

26 juli 13.08

Chaaa!

Sitter här nu med datorn på väg upp till leksand där la familia är:D har varit ensam hela veckan men nu är det slut med de för de sög riktigt stort:o haha. Har inte gjort så mycket har bara jobbat däför har jag inte haft tid till att blogga.... Men nu sitter jag här iallafall ha åkt nu i 1 timme kommer vara framme vid 8 typ, så sjukt segt:O!

Men aja städade hela kvällen i går och messade lite med coffe, ( saknar honom så jävla mycket, helt sjukt, har inte träffat han på 2 veckor och det är så jävla jobbigt<3 :(  .. ) han åkte till kroatien i morse iallafall,  hoppas han får en bra semester iallafall men jag saknar honom ändå<3


Aja nu kommer lite outfits på igår och i dag:) Bloggar lite senare då jag kommit lite längre fram:)


TTYL

 min packning som jag fick släpa på från hällesåker till central stationen:O hahah;P

Dagens Outfit!

 + Jeans leggins:)

18 juli Lördag 22.35

Chaaaa Bitchees!

I dag har jag jjobbat som vanligt:) haha! jag tänkte liksom att jag kunde lägga ett litet inlägg om hur jag har fått ha dom senaste dagarna då någon frågar mig. Vem är detta då? ( coffes syster natta)  Jo då är det så här att då har jag fått säga Detta är natta, alltså min kille eller ah ex kille eller jag vet inte har än min PojkVÄNN fast ah, eller ah.   Asså det går verkligen inte att förklara å om någon nämner honom så jag så jävla ledsen. Saknar honom så jävla mycket :'(
 Han e ju liksom min älskling, bara min älskling, å han betyder så jävla mycket. Men nu har jag ju liksom ingen. Iallafall inte tills han kommit hem till kroatien men vad fan vet jag om vad jag vill då. just ni mår jag bara inte bra:'(


Men orkar verkligen inte skriva nu. 

TTYL


Dagens låt. Detta var våran låt!


Lördag 11.02 18 juli

Chaaa!

Har nyss vaknat upp från min säg med min underbara hund. Sover så skönt i den sängen helt sjukt:O aja:P hah! i dag så kom jag på att jag skulle jobba, å jag hade tytp glömt av det eller iaf med typ bussar å sånt. Jag börjar ju 12 då och efter som mamma å pappa inte e hemma vem ska köra mig då  när det inte går några bussar:o jag kollade liksom på klockan å tänkte nej men det går säkert en klockan 11 så jag tar bussen då sen när jag kollar på vasttrafik.se klockan10.23 så går den jävla bussen klockan 10.33 från MIG:O!! jag fick typ panik, Men då kom jag ihåg va anka och danne sa till mig igår   innan mamma å pappa åkte, om du behöver skjuts någonstan eller så kan du bara ringa:D, så då ringde jag ju såklart dom så kommer hon och kör mig till kära kållered och jobbet:D För att nästa buss skulle ju likom som gå halv 12 å då är jag vid ikea klockan 10 över å det funkar inte:O!Men men nu blev de lite långt h'r i dag, måste börja göra mig i ordning hon kommer och hämtar mig 20 i:)

TTYL


Dagens Låt!

16 juli 00.59

Heejsan:)

Har inte uppdaterat så mycket efter som att det har varit en sån jävla vecka . J ag saknar Min Pojkvänn ,jag saknar att han Är min pojkvänn för nu håller han på med någonting jag fattar inte vad hans problem är. Jag kan inte sova jag äter ingenting jag Orkar inte längre snart och allt är pga dig, det är ditt fel. Man sårar inte sin flickvänn genom  att säga så. Du säger att du saknar mig du säger att du känner dig fittig att du måste göra detta mot mig men vi får se senare men nu vill jag vara singel ett tag men sen är det upp till dig om du vill ha mig tillbaka eller inte.     MEN JAG FATTAR INTE?! Du saknar mig,, du vill vara tsm med mig och du känner dig fittig, GÖR INTE DETTA EMOT MIG DÅ.:'(

Jag tänker iaf inte höra av mig till dig längre du kan ringa mig när du kommit hem från kroatien eller ngt för jag orkar inte hålla på att kämpa när du ändå inte svarar förklara varför, hoppas inte för din egenskull att det händer någon som du inte vill.:'(:'(:'(
ILY




Men men här en ett lite gullit klipp iaf, så sött!


 Kram Linnea<3

7 juli tisdag 07.18

Heeeej!

Sorry att jag inte uppdaterat så mycket men har inte haft tid helt enkelt;( jobbade fredag 17.00-21.00 och lördag 12-21 så har varit ganska upptagen och i söndags så va min killes mamma och syster och kollade på min häst:)

I dag så ska jag också jobba, jobbade i går också. Så ska jag jobba 16.00-20.00 :) Innan jag jobbar så ska jag till stallet för en tjej ska komma och provrida min häst så jag kan få en medryttare på henne:) ska bli jätte kul:)

Juste har inte berättat än men denna veckan bor jag i lägenhet med min kille ( i hans syrras) för han jobbar i mölndal på hans pappas jobb ( 7.00-16.00 ) och lägenheten liggar ca 5 minuter där ifrån:) så det är jätte mysigt jag å det är bara jag å han som ska bo här denna veckan :)

Men men ha de bra!
 Kram Linnea


Heej hopp! Fredag 3 juli 01,04

Hejsaan!

I dag har jag faktiskt inte alls gjort mycket. Först så vaknade jag och gick ner och käkade lite:) Sedan så satte jag mig framför tvn och vilade lite. Åkte sedan i väg en stund kom hem vid 4-5 sen så åkte jag till stallet och red lite och hoppade lite igen:)

Nu på kvällen så drog jag och badade med bror min:)

Några bilder från dagen kommer här:)



Älsklings Hästen!


Raindrop är 6 år och 6 Månader inriden.

Detta är jag och min häst! hon blev inriden i december och har alltid varit rädd för bommar, hon har aldrig hoppat i hela sitt liv pga att hon är en trav häst och föröktes rida in i travet med de gick ej för hon var för kort inte på höjden. Men men har tränat med henne ett tag och först så ser ni att hon bara går rakt på det men andra gången så tar hon sig ett litet skutt:D<3

Onsdag 1 juli 16.10

Hejsaan!!

I dag vill jag först GRATTA MIN ÄLSKLING FELICIA SOM FYLLER 16 ÅR:D Grattiis älskling( L )
Och som toppen på i et så vann hon att träffa BD :D Så jävla gött äre! att gå på galan å massa saker. Det är du väl värd!<3


Iallafall så har jag inte gjort så mycket i dag, älskling sov hos mig. Jag hade lovat min mamma att följa med till stranden och bada och sola så jag å coffe följde med å hennes dagbarn felicia:) så har vi legat där hela dagen och har nu kommit hem, jag å älsklingen gjorde mat och sen va han tvungen att åka hem han ska fixa pass å legg till dana cup och till kroatien eller ngt:P och jag ska till min häst, sen blire Fira Felicia:D<3  Men men hinner inte skriva mera annars lär jag vel bli kvar i stallet ganska sent ohc det har vi inte tid med idag:P haha!

Ha de bra

Kram Linnéa Nathalie Klingvall -v-

RSS 2.0