Lördag!

Hej bloggen!

Vaknade i dag av att mamma kom in runt halv 10 å sa att min satll ägare hade ring och sa att jag inte har kvar min stallplats. hmm tänkte jag, de hade jag ingen aning om. och då va de pga av att min häst var för vild Osv. asså min häst är den sista som är vild. Okej, hon är 6 år och hon är stossig och lite busig, men verkligne inte vild, man kan inte förvänta sig någonting annat än en 6 åring som  bara ridits i ca 1 år.  men men, så är det, jag har 2 månaders uppsäjnings tid, så nu letar jag nytt, ska försöka byta så snabbt som möjligt, efter som hon inte vill ha min häst där. så om du vet någon ställle som är bra och har bra månadshyra max 3000 kr i månaden så kan du gärna skriva till mig :)

Va även hos modell agenturen igår. Mamma va med och dom pratade om massa olika saker om vad som kommer hända här närmast osv. Så nu innan jul kommer jag ha min Prov fotografering till Min portfolio, ska komma in lite då och då och ta nya pollar ( naturella bilder utan smink)  sen så sa hon att dom pollarna jag tog i torsdags blev jätte bra så det va la nice :) sen den 12 november trodde hon kommer det en agentur ifrån paris och milano ner som jag ska på :) så det är vad som händer näst.

Men nu ska jag städa och fixa tvätten, sen ska jag till min älskade häst


Kram kram

Här kommer lite provsmak på när jag å matilda övade på lite pollar poser! haha long time left to go! hih






29 okt torsdag Kväll!

Heej bloggen!

Nu är jag hemma igen! har jobbat. gick bra faktiskt(: men nu är jag ganska trött, ska upp inte så tidigt i morgon faktiskt ska inte jobba i morgon, ska till Agenturen vid 4 men innnan ska jag till hästen :)

Nu ska jag Kolla på Debatt mellan Linda och Kisse på SVT 1 22.00 :)
 

Torsdag!

Hej bloggen!

I dag va jag på modell agenturen igen! vi tog mera pollar. Och i morgon ska jag dit igen med mammsen för att dom ska förklara typ hur det ligger till osv, sen så ska jag börja plåta så jag kan börja jobba så fort som möjligt:) mi´mmi sa att hon tycker vi ska komma igång med de gasnak fort för jag är i bra längd och bra mått så aja :) Nice! i dag så ska jag bara jobba  17-21 sen så bär det hem å kolla på desperate house wifes :) Stekigt värre måste jag då säga!  Men nu innan jag åker så ska jag iväg till hästen min och fixa mat osv, hinner inte att rida i dag! så mycket som måste göras! men men sånt är  mitt liv just nu ! haha

Ha de bra pussss!


Linnea utan mejk!!!

TTYL<3

Onsdag!

Jaa, nu har liksom hela höstlovet gått! fan va segt ändå....

men men, idag va jag hos agenturen och vi tog nya mått och pollar osv :) ska dit i morgon igen så jag kan fixa ännu mer osv :) träffade också Francheska eller ngt, ifrån Image Tokyo. satt där å pratade osv :) tog lite kort! som vanligt liksom.

Sen åkte jag till stan och fick köpt mig ett linne och en ring :)

men nu ska jag kila till bussen!

Puss på er!


Måndag!

I morse så lunchade jag alla hästarna. det gick bra, men sen så skulle jag in till stan för att köpa mig en halsduk, men de blev en till höst jacka också:)  kommer bild på dom sen :)  köpte ju även lite mer saker i lördags än va de va planerat! haha. men men :)  har även övningskört i dag! det gick jätte bra i början, men sen fick jag Panik  när vi skulle köra över dom röda bubblorna vid skolan vid netto i kållered så hela bilen dog å jag vette fan asså! haha! fy fan. hela jag skakade å blev så jävla rädd asså!haha men men. nu ska jag inte köra på länge tills jag blir bra!  haha. men en sak som jag fötbättrat mig på sen förra gången är att Smygköra:D den går jätte bra nu:D soft som fan!! å körde i 80 :D men det är bara köra å växla sakta över gupp i en uppförsbacke som jag e lite efter på ! haha:)

men ha de bra! nu ska jag fortsätta kolla tv:)

TTYL!


Söndag!

Fan va skönt det är med lov. att bara ta det lugnt och inte göra någonting alls, jag ska verkligen ha det "chill" tills typ halloween då de blir fest fest fest!! och på onsdag ska jag på möte med agenturen också för kanske jobba i tokyo i sommar (: nicenice!!  Men nu snart ska jag åka till min häst å fixa lite där, och sen åka å Övningsköra! haha vi får be till gud att det går bra! haha Men nu ska jag kolla lite tv. ha de bra.

TTYL Bitchees


Fredagkväll!

sitter nu framför tv,n och glor på idol! kom nyss hem ifrån jobbet, tog med mig lite mat hem ! gott vare :)  Det stämmer verkligen inte på att niklas och Eddie ska duellera:O det är bara inte rätt!!! nicklas är så jävla bra, men Eddie är också bra!! fan va jobbigt!!!!!!!!!!!!!!!!! Älskar er båda!!!<3<3



Fredag!

Nu e jag hemma efter alla fitttågen krånglade! ååhh så jäval jobbigt orkar inte med alla dessa tåg hit och dit!  men nu ska jag snart iallafall åka till min häst sedan åka å jobba så ska se om jag verkligen hinner allting börjar liksom om 55 minuter:O haha

Här kommer dagens skratt ifrån Matte lektionen!! :)
 

Kisseess!!!<3


Tordag.

nu har vi datakunskap! håller på med photshop, lite svårt så där med e funakr säkert bra :) nu sk jag lägga in något arbete. men skriver mera sedan:) pusspusss


Onsdag kväll

Har precis kommit hem ifrån stallet... de va mörkt kan man ju lätt säga! men nu ska jag in i duschen :) Just nu så kollar jag på Greys Anatomy :) Awsome!

Lön på fredag också! fett nice! men skall även jobba. och de är lite segt! får utnyttja den någongång då jag är ledig istället!

 puss på er!


Onsdag!

I dag så skämde jag ut mig ganska rejält! hahah eller jag kommer nog göra det imorgon, då jag ska gå fram å fråga efter nummret för mina kära klasskompisar tror inte att jag kommer våga och lyckas:) jag jag lovar att jag kommer lyckas;)!   Har haft alla tråk lektioner i dag, värsta segt, men imorgon äre coco chanel film och data kunskap! Chill dag :)  men nu ska jag dra mig till stallet :)

Dagen får visas med en bild på camilla!  

Massa kärlek till er tjejer! 



Tisdag!

I dag så hade vi Nagelmanikkyr och hand massage teori prov! de gick jätte bra:D förvånad faktiskt! (:  ohc nu är jag hemma och ska övningsköra i dag :) Men pappa har inte kommit hem än så nu sitter jag å kollar på Gossip Girl!  Finns inget bättre! Me love it!



Dagens Outfit:

Klänning : Bik bok
Kavaj: Vero moda
Lack Leggins: Gina tricot
Armband : Present

Såå jävla gullig!<3



Måndag!

jaa nu äre måndag igen. ovanligt. asså jag är så trött på allting omkring mig nu, jag pallar helt enkelt inte. mina rutiner är liksom som dessa nästa varje dag

MIN DAG I HELHET!!

1. 06.10   klockan ringer jag snozzar
2. 06.25.     -||-
3. 06.35   klockan ringer jag stänger av
4. 07.06   jag vaknar, inser , nej jag har försovit mig, orkar inte gå upp men hasar mig upp ändå, om jag inte hinner göra mig iodrning eller altenativt tar en senare buss?!
5. 07.21   jag går ner till hallen ( bussen går om 5 minuter)
6. 07.22    ja borstar tänderna, tar på mig skorna jacka det värse grejer
7. 07.25    jag går( stressar) ut till bussen
8. 07.26     Bussen kommer( oftast) inte står och väntar tills 07.29. stösat bort 3 minuter på en äklig hållplats då jag istället kunde sovit! ÅHH va förbannad jag blir
9. 07.43     Är på stationen, går till andra sidan...
10. 07.46   kollar klockan ,kommer inte jälva tåget snart eller? smsar lite...
11.  07.55   tåget är sent! vntar ca 1-2 minuter....
12. 08.06   är vid liseberg station, Går till min skola.....
13. 08.16   framme vid skolan. möter upp evelina å alla andra gosingar!
14 08.30 - 15.00 lektioner, lektioner!
15. 15.00  orkar inte gå till Liseberg, inser dock att det är närmre till spårvagnen till centralen som får 15.02, stressar stressar!
16. 15.04   sitter på spårvagnen, går nu av vid centralen
17. 15.11   Går förbi Espresso House, köper min en varm choklad med 2 mashmallows + grädde
18. 15.47   är hemma. är jätte trött. sätter mig vid dator, skördar min Fv farm, fixar Mitt café world, släpper in   mina clowner i rollercoaster kingdom, checkar facebook!
19. 16.30   Inser måste till min häst.... fortsätter med fejjan
20. 17.05   det börjar bli mörkt, byter om och tjatar på mamma att hon ska köra ner mig.
21. 17. 15  mamma kört ner mig till stallet.
22. 17.45   jag rider
23. 19.15   det börjar bli mörkt jag är ure och rider, rider tillbaka
24. 19 20   kommet tillbaka, fixar hästen, mockar vatten osv. släpper in hästarna
25  19.30   ringer mamma , hon hämtar mig
26. 1945    är hemma har satt på mig mjukisar, drar in i duchen
27  20.05   rusar ut ur duchen inser att det är något bra på tv,
28. 20.10   sitter fastklistrad framför tv,n till ca...
29  23.30   inser att jag har suttit för länge med dator facebook+ tv, blir trött
30. 23.32   fixar mig bort med smink borstar tänderna osv...
31. 23.45   färdig lägger mig i sänger fixar med snoozet
32. 23.57   Somnar!



fredag!

Jaa fredag i dag då!, haha jag känner mig så jväal duktig va, fast ändå så jävla lat! haha. jag satt uppe till typ 1 halv 2 i går med mitt jävla arbete sen så gick jag å ja mig skulle egentligen gått upp klockan sex, men det blev ju ingenting med de då jag tänkte, äsch jag tar mig en liten extra sovmorgon, så sov jag till halv 10 sen så kom jag på. Juste vi skulle ju på någon konster eller nått med klassen! hahah så då sket jag i skolan för jag skulle annars bara haft 1 lektion 12-14 så då sov jag istället:)hihih! sen så gick jag upp städade så duktig som jag är! fixade disken städade mitt rum osv :) sen så drog jag mig in i duschen och duschade och sgjorde iordning mig för kvällen :) skulle till stan å fika med fredrik. mycket mysigt å kul var det :) sen åkte jag hem och kollade på idol :) riktigt bra var dom :)  

Nu så ligger jag i soffan å myser med min hund och tar det lugnt!

Ha detbra  Puss&kram på er<3





We all must go through it sometime
You were not the first, you know
You stick your head in the sunshine
Don't expect the worst, though

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road



Torsdag datakunskap!

ja nu sitter jag på datakunskapen å se ganska trött! orkar inte  arbeta mer! lägger in lite bilder som jag gjort i photoshop! hihi



tack så mycket....

Förstörd jacka efter haft den inte ens 1 månad! vi håller på att måla om å göra om hallen ´å dörrarna å taken på neder våningen, så är min pappa så himla IQ 0 att han öppnar denn jävla lack burken utan att ta bort alla kläder som hänger där, så Såklart sprängs burken! mm KUL! kommer massa Lack fläckar på min skinn jacka! asså jag blev så jävla arg, har aldrig varit så arg! så stod säkert jag å mamma med det i 1 timme å försökte ta bort, det gick ju någolunda för jag älskade den jackan! menmen pappa ska iaf betala min vinterjacka (: har inte bestämmt mig med det lutar mot en mörk blå SVEA eller någon Peak eller everest (:

Och tack till markus starke som Bad för min jacka! de hjälpte verkligen ! hahaha:D<3


men nu ska jag sova, hoppas ni har haft en bra dag :) puss&kram på er



Onsdag!

trött, seg, helt oberoende , jag orkar inte mer, går fan snart å lägger mig! jaa det gör jag helt seriöst! de är en sån seg dag ! men de hinner jag inte för jag ska dra ner till stallet nu! hihi! så ni får ha det så bra!



Ciaaao<3


hihih!

Jag från promenad i london:D
haha:) har inget å göra så jag lägger upp lite bilder ifrån london:D haha! eller nej ni får kolla facebook (: haha

å jag måste tillägga, denna låten av busshunter e  liiite faktiskt bra:D haha

http://open.spotify.com/track/6SNV1vJKx31a1APhTRgTfJ



hahah riktigt sexig måste jag då säga hahah!;)

Plugga, No waay!

HAr linnea kommit igång med pluggaande än då?!
NEEJ de har ja då inte:) sitter å lyssnar på sporify å jävla Basshunter! hah nu måste jag verkligen lyssna på hans kiva bussgeneration! hahah känner mig så tvingad

- WOOWWOWWOWW, you did´nt turned the volyme down or anything? i´m basshunter............BLABLABLA skitsnack! hahaha

En liten söts bild på mig å broden min:)

Pussss



haha älska Reklamer!

De va en gång en frisör som, ehhh  öhhhh, klippte hår, ehhmmm, klipp klipp klipp shiiff shhiiff shiiff ,, påå ehhh öhhh kunderna ehhh klipp klipp shifff shifff !

HAHA ÄLSKAR REKLAMEN ! HAHAHH<33 Mcdonalds :D

-Å jag är så upptagen.

-Ulf sa ju att vi skulle få förstärkning

Ulf: Jag lovade ju er att jag skulle skaffa förstärkning, här är eran praktikant! ( en cp skadad kille)

 alla glor!

praktikanten- HAr ni alvdriieg säätt en praktikant förut ellher?


hahah Ica reklamen:D

tisdag Kväll!

Jaa nu sitter jag här å är jätte glad:D varför vet jaginte jag är inte surig iaf :) eller jag har ju mitt lilla mens PMS men det är ju vanligt ! hahaha ska fortsätta kolla på ä´ntligen hemma nu så ha det bra pussss



Tisdag!

Heejsan, ännu en tisdag efter skolan!

hade redovisning idag, tycker att det gick bra faktiskt (: sedan så vare Bamba , Pannkakor:D shit va jag älskar det! såg också "Christiano Ronaldo" i dag flera gånger, asså shit man smälter ju!

sen så hade vi hantverk (: höll på med naglar:) jag gjorde Louise naglar, målade det jätte fint:) hon målade det på mig också jätte fin! :)

Måste ju också grattulera Lousie och evelina som har blivit Sambos:D hahah! Selma torget akta er ! hahah ;) å asså matilda hon gjorde ju inte den smartaste grejen i dag på rasten hemma hos evelina på rasten, tappade si mobil på evelinas och lollos balkong och batteriet ramlade ner på grannens balkong hahahah;) där snackar vi om blond fast hon är brunett! hahaha.


nu ska jag fortsätta käka iallafall ha de  bra, uppdaterar senare :)

TTYL!<3


Mail ifrån argenturen!

 Fick ett välkomnade Mail ifrån argenturen idag! att jag är med inne i deras argentur! kul kul att jag kommit in någonannan stans efter ford modells (:  Så nu ska jag banne mej Käka nyttigt 24/7 hahah:D 

I dag så har skolan varit kul(: vi gjorde klips lockar (: de va sjukt svårt att man först skulle forma håret å massa skit! Usch å fy! men men (: sånt är livet hahah! min starka sida är iaf Hår uppsättningar och smink  och flätor så klart:D haha!


Söndag!

Jaa söndagar är som dom ska vara! Slappa, sköna och helt underbara!   förutom det dåliga vädret!  har degat hemma hela dagen, försökte sova så länge jag kunde, evelina messade mig halv 9 i morse så jag va vaken en stund då sen somnade jag om å sov till halv 1 (y)


Just ju håller vi på att göra om i hallen å alla dörrar å skit. vi ska måla dörrarna vita, taket sån där fin vit färg som man målar, svårt å förklara men ah.  Det kommer bli nice! sen så håller pappa å gör klart trappan! Äntligen! ingen e segare än den killen asså:O haha:)   sen åkte jag till stallet å myste med min häst!   å nu sitter jag här vid datorn å lyssnar på musik å skriver lite å kollar facebook (:  nu ska jag snart hoppa in i duschen (y)



Ciao Ciao (:

Söndag!

Jaa söndagar är som dom ska vara! Slappa, sköna och helt underbara!   förutom det dåliga vädret!  har degat hemma hela dagen, försökte sova så länge jag kunde, evelina messade mig halv 9 i morse så jag va vaken en stund då sen somnade jag om å sov till halv 1 (y)


Just ju håller vi på att göra om i hallen å alla dörrar å skit. vi ska måla dörrarna vita, taket sån där fin vit färg som man målar, svårt å förklara men ah.  Det kommer bli nice! sen så håller pappa å gör klart trappan! Äntligen! ingen e segare än den killen asså:O haha:)   sen åkte jag till stallet å myste med min häst!   å nu sitter jag här vid datorn å lyssnar på musik å skriver lite å kollar facebook (:  nu ska jag snart hoppa in i duschen (y)



Ciao Ciao (:

Ny header(y)

Ny Header:)

DARIN!

Asså fan han börjar bli bra nu ändå :O!



dåligt..

Ja vet jag är dålig med att uppdatera bloggen. men det är liksom ingenting som jag hinner med att göra längre. det är inte kul liksom! men får väl göra det ändå:)

haha!


Lördag!

Jaa, då va det Äntligen lördag! har väntat så mycket, bara chilla, ta det lugnt och inte göra någonting annat. älskar verkligen dom här dagarna. I veckan har jag då inte gjort så mycket dock, vi har färgat ögonfransarna på varandra på lektionen, det gick jätte bra :)  men det har dock börjat svida och komma utslag på mig NU efteråt, de va då inte lika kul...    I går så va jag på möte med argenturen och träffade scouter ifrån milano newyork och paris och lite sådant , å de va 2 som fottade mig å va intresserad och + nelly kollade på mig å fottade å sådant så det va nice! sen så är jag Också med i tävligen, så vi får se hur det går:)  Nu ska jag lyssna lite på mina två favoriter i idol! Karolina och Rabih♥   Fan va grymma dom är asså !  WAAAH SKA GIFTA MIG MED HAN ASSÅ <33

Rabih Jaber - Stand by me!
 

Karolina Brånsgård


RSS 2.0